Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

ZONGULDAK’IN MAKÛS TALİHİ BU BAYRAMDA DEĞİŞMEDİ

On günlük uzun bayram tatil süresi nedeniyle başta ücretli çalışan kesim olmak üzere birçok kişinin tatil için fırsat yakalayıp şehir dışına kaçtığı bir mübarek Kurban Bayramı’nı daha geride bıraktık. İş, güç telaş yeniden başladı. On günlük bayram tatili güya durgun olan Turizm sektörünü hareketlendirdi ama işleri durgun olan küçük esnafı daha da sıkıntıya soktu. *** Kurban bayramı tatilini fırsat bilen Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve gelecek seçimlerde muhtemel adı geçen Belediye başkan adayları da bu vesile ile halkla bir araya gelme fırsatını buldu. Güya halkın dertlerini dinlediler, notlar aldılar… Ama derdini anlatan vatandaşta bu şehirde değişen bir şey olmayacağını biliyordu vekiline derdini anlatırken… *** Mesela hiçbir vekil teşvik’ten bahsetmedi. Yılan hikâyesine dönen yolların ne zaman tamamlanacağına dair bir şey söylemedi. Bizzat Başbakanın söz verdiği Zonguldak Havaalanı ile ilgili yurtiçi tarifeli seferlere ne zaman başlanacağına dair bir şey de söyleyen olmadı. Ereğli’deki tersanelerden, Her seçimin malzemesi olan Filyos vadisinden de bahseden olmadı. *** Yani bu Bayramda da Zonguldak adına olumlu bir gelişme olmadı! Zonguldaklı AKP ve CHP’den genel merkezleri tarafından belirlenen toplamda 5 Milletvekilini seçip TBMM’ne gönderdi. Onlara bambaşka bir statü kazandırdı. Hayatları değişti. Ama Zonguldak’ın ve Zonguldaklının makûs talihinde bir değişme olmadı. Dileriz bir sonraki Bayramda değişen bir şeyler olur.   KERİM YILMAZ BAYRAMI İYİ DEĞERLENDİRDİ Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın Kurban Bayramı ziyaret programları dâhilinde Zonguldak’taki şehit ailelerini ziyaret etmesi kamuoyundan büyük takdir topladı. Programlar dâhilinde daha önceden 11 şehit ailesi tespit eden başkan Yılmaz eşi ile birlikte bayramın dört gününe yaydığı ziyaret programında şehit ailelerinin evlerine misafir oldu. Telefon numarasını verdi. Her türlü sıkıntılarında 24 saat kendisini arayabileceklerini ifade etti. Daha önce de şehit yakınına düğünü için makam aracını tahsis edip kendisi de şoförlüğünü yapan Başkan Yılmaz’ın Şehit ailelerine olan yakın ilgi ve alakası toplumun her kesimi tarafından büyük takdirle karşılanıyor. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın vatan için evlatlarını feda eden şehit ailelerine olan bu özel ilgisinin başta yerel yöneticiler olmak üzere tüm siyasilere ve devletin kurumlarını temsil eden tüm yetkililere örnek olmasını diliyorum.
Ekleme Tarihi: 06 Eylül 2017 - Çarşamba

ZONGULDAK’IN MAKÛS TALİHİ BU BAYRAMDA DEĞİŞMEDİ

On günlük uzun bayram tatil süresi nedeniyle başta ücretli çalışan kesim olmak üzere birçok kişinin tatil için fırsat yakalayıp şehir dışına kaçtığı bir mübarek Kurban Bayramı’nı daha geride bıraktık.

İş, güç telaş yeniden başladı.

On günlük bayram tatili güya durgun olan Turizm sektörünü hareketlendirdi ama işleri durgun olan küçük esnafı daha da sıkıntıya soktu.

***

Kurban bayramı tatilini fırsat bilen Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve gelecek seçimlerde muhtemel adı geçen Belediye başkan adayları da bu vesile ile halkla bir araya gelme fırsatını buldu. Güya halkın dertlerini dinlediler, notlar aldılar…

Ama derdini anlatan vatandaşta bu şehirde değişen bir şey olmayacağını biliyordu vekiline derdini anlatırken…

***

Mesela hiçbir vekil teşvik’ten bahsetmedi.

Yılan hikâyesine dönen yolların ne zaman tamamlanacağına dair bir şey söylemedi.

Bizzat Başbakanın söz verdiği Zonguldak Havaalanı ile ilgili yurtiçi tarifeli seferlere ne zaman başlanacağına dair bir şey de söyleyen olmadı.

Ereğli’deki tersanelerden,

Her seçimin malzemesi olan Filyos vadisinden de bahseden olmadı.

***

Yani bu Bayramda da Zonguldak adına olumlu bir gelişme olmadı!

Zonguldaklı AKP ve CHP’den genel merkezleri tarafından belirlenen toplamda 5 Milletvekilini seçip TBMM’ne gönderdi. Onlara bambaşka bir statü kazandırdı. Hayatları değişti.

Ama Zonguldak’ın ve Zonguldaklının makûs talihinde bir değişme olmadı.

Dileriz bir sonraki Bayramda değişen bir şeyler olur.

 

KERİM YILMAZ BAYRAMI İYİ DEĞERLENDİRDİ


Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın Kurban Bayramı ziyaret programları dâhilinde Zonguldak’taki şehit ailelerini ziyaret etmesi kamuoyundan büyük takdir topladı.

Programlar dâhilinde daha önceden 11 şehit ailesi tespit eden başkan Yılmaz eşi ile birlikte bayramın dört gününe yaydığı ziyaret programında şehit ailelerinin evlerine misafir oldu.

Telefon numarasını verdi. Her türlü sıkıntılarında 24 saat kendisini arayabileceklerini ifade etti.

Daha önce de şehit yakınına düğünü için makam aracını tahsis edip kendisi de şoförlüğünü yapan Başkan Yılmaz’ın Şehit ailelerine olan yakın ilgi ve alakası toplumun her kesimi tarafından büyük takdirle karşılanıyor.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın vatan için evlatlarını feda eden şehit ailelerine olan bu özel ilgisinin başta yerel yöneticiler olmak üzere tüm siyasilere ve devletin kurumlarını temsil eden tüm yetkililere örnek olmasını diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.