Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

ZONGULDAK GERÇEĞİ&ÜNİVERSİTE HASTANESİ

  Geçtiğimiz hafta kaleme aldığım, Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile ilgili sorunun Zonguldak’ın çözüm bekleyen en büyük sorunlarının başında geldiğine vurgu yaptığım ‘Zonguldak Milletvekillerine Çağrı’ başlıklı yazıma çok olumlu tepkiler geldi. ‘Vatanseverliğin en güzel bir örneğini gösterdiğiniz için çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız’ diyen var. ‘Kaleminize, ellerinize sağlık’ diyen var. ‘Sağ olun var olun. Çok önemli bir konuya dikkat çekmişsiniz, gerçekten Zonguldak’ın en önemli sorunu bu!’ diyen var. ‘Umarım daha fazla kayıtsız kalmazlar!’ diyenler de var. Bu tepkileri verenlerin çoğu Doktorlar! Zonguldaklı siyasetçilerden ses yok! STK’ lardan ses yok! Dahası yazının muhatabı olan Zonguldak Milletvekillerinden ses yok! Burada olmazsa başka yerde gidip çok daha fazla para kazanma ve çok daha iyi kariyer yapma imkânı olan doktorlar, Zonguldak’ın menfaatleri adına yaptığımız bu çağrıya kulak veriyor destek oluyor, O doktorlar buradan gittiğinde mağduriyet yaşayacak Zonguldak halkının temsilcisi olanlardan ses seda çıkmıyor! Nerede o her fırsatta show yapan,sarı çizmelerle dere yatağında poz veren, çöplükte 30 yıl önce dökülen çöplerden siyasi malzeme çıkartmaya çalışan genç muhalefet milletvekili? Nerede o meslek hastalıklı Zonguldaklılar adına açtığı tazminat davalarından yüklü vekalet paraları kazanan Zonguldak’a seçimden seçime uğrayan muhalefetin avukat milletvekili? Decrekli’nin, Çaycumalı’nın, Beycumalı’nın, Kilimlili’nin, Ereğlili’nin oyları ile seçilen iktidar milletvekilleri nerede? İşte Zonguldak gerçeği bu! Sahipsiz şehir Zonguldak! Seçim zamanı sırtı sıvazlanan, vaadler verilen, ancak seçim sonrası hiçbir vaadi yerine getirilmeyen, kaderi ile baş başa bırakılan, emekçilerin ve emeklilerin şehri Zonguldak.  Peygamber efendimizin hadis-i şerifinde ifade edildiği gibi, ‘Layık olduğunuz şekilde yönetilirsiniz’ sözü yada o meşhur atasözünde ifade edildiği üzere, ‘eşek olduktan sonra semer vuran çok olur’ ifadeleri bu duruma verilecek en güzel örnek olsa gerek. Ancak duruma duyarsız kalanlarda bilmelidir ki, ortada bir sorun varsa er ya da geç o sorun onları da gelip bulacaktır! Onun için Zonguldak’ta doğanlar, büyüyenler, mevki makam sahibi olanlar, seçilip ayrıcalıklı makamlara gelenler, dışarıdan gelip tüm imkansızlıklara rağmen bu şehrin insanına hizmet eden doktorlar kadar duyarlı olun ve Üniversite hastanesinin sorununa acil çözüm bulun lütfen.
Ekleme Tarihi: 17 Eylül 2020 - Perşembe

ZONGULDAK GERÇEĞİ&ÜNİVERSİTE HASTANESİ

 

Geçtiğimiz hafta kaleme aldığım, Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile ilgili sorunun Zonguldak’ın çözüm bekleyen en büyük sorunlarının başında geldiğine vurgu yaptığım ‘Zonguldak Milletvekillerine Çağrı’ başlıklı yazıma çok olumlu tepkiler geldi.

‘Vatanseverliğin en güzel bir örneğini gösterdiğiniz için çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız’ diyen var.

‘Kaleminize, ellerinize sağlık’ diyen var.

‘Sağ olun var olun. Çok önemli bir konuya dikkat çekmişsiniz, gerçekten Zonguldak’ın en önemli sorunu bu!’ diyen var.

‘Umarım daha fazla kayıtsız kalmazlar!’ diyenler de var.

Bu tepkileri verenlerin çoğu Doktorlar!

Zonguldaklı siyasetçilerden ses yok!

STK’ lardan ses yok!

Dahası yazının muhatabı olan Zonguldak Milletvekillerinden ses yok!

Burada olmazsa başka yerde gidip çok daha fazla para kazanma ve çok daha iyi kariyer yapma imkânı olan doktorlar, Zonguldak’ın menfaatleri adına yaptığımız bu çağrıya kulak veriyor destek oluyor,

O doktorlar buradan gittiğinde mağduriyet yaşayacak Zonguldak halkının temsilcisi olanlardan ses seda çıkmıyor!

Nerede o her fırsatta show yapan,sarı çizmelerle dere yatağında poz veren, çöplükte 30 yıl önce dökülen çöplerden siyasi malzeme çıkartmaya çalışan genç muhalefet milletvekili?

Nerede o meslek hastalıklı Zonguldaklılar adına açtığı tazminat davalarından yüklü vekalet paraları kazanan Zonguldak’a seçimden seçime uğrayan muhalefetin avukat milletvekili?

Decrekli’nin, Çaycumalı’nın, Beycumalı’nın, Kilimlili’nin, Ereğlili’nin oyları ile seçilen iktidar milletvekilleri nerede?

İşte Zonguldak gerçeği bu!

Sahipsiz şehir Zonguldak!

Seçim zamanı sırtı sıvazlanan, vaadler verilen, ancak seçim sonrası hiçbir vaadi yerine getirilmeyen, kaderi ile baş başa bırakılan, emekçilerin ve emeklilerin şehri Zonguldak. 

Peygamber efendimizin hadis-i şerifinde ifade edildiği gibi, ‘Layık olduğunuz şekilde yönetilirsiniz’ sözü yada o meşhur atasözünde ifade edildiği üzere, ‘eşek olduktan sonra semer vuran çok olur’ ifadeleri bu duruma verilecek en güzel örnek olsa gerek.

Ancak duruma duyarsız kalanlarda bilmelidir ki, ortada bir sorun varsa er ya da geç o sorun onları da gelip bulacaktır!

Onun için Zonguldak’ta doğanlar, büyüyenler, mevki makam sahibi olanlar, seçilip ayrıcalıklı makamlara gelenler, dışarıdan gelip tüm imkansızlıklara rağmen bu şehrin insanına hizmet eden doktorlar kadar duyarlı olun ve Üniversite hastanesinin sorununa acil çözüm bulun lütfen.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.