Sitenin sağında bir giydirme reklam
BALYOZ(Editörden)
Köşe Yazarı
BALYOZ(Editörden)
 

UYANIK OLALIM ZONGULDAK!

Devletin, özellikle Türk Silahlı Kuvvetlerinin içerisine çöreklenmiş ihanet çetelerinin Demokrasiyi askıya almak üzere 15 Temmuz akşamı kalkıştıkları darbe girişiminin başarı ile püskürtülmesinin ardından tüm ülkede olduğu gibi Zonguldak’ta da gündem tamamen değişti. Vali yardımcısı açığa alındı. Zonguldak Garnizon ve Tugay Komutanı görevden alınarak tutuklandı. Kilimli İlçe Emniyet Müdürü Görevden alınarak tutuklandı. Emniyet Müdürlüğünde 74 çeşitli rütbelerde polis memuru görevden alındı. Zonguldak merkez ve ilçelerinde görevli yaklaşık 24 Hâkim ve Savcı gözaltına alındı,10 ‘u çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. YÖK Bülent Ecevit Üniversitesindeki tüm Dekanların istifasını istedi. 16 bin öğretmeni açığa alan Milli Eğitim Bakanlığının listesinde Zonguldak’ta hangi isimler var daha belli değil. Hal böyle iken Zonguldak’ın sorunlarının başında gelen TTK Karadon Müessesesinin özelleştirilmesi ile ilgili konu güme gitti. Şimdi vatandaş, vatan, millet, Sakarya derken bir de bakmışsınız güvenlik önlemlerinin artırılması ile ilgili bir torba yasa hazırlanıp TTK Karadon Müessesesinin özelleştirmesi de o torbanın içine atılmış. Sonra geçmiş olsun Zonguldak mı dersiniz vatan sağ olsun mu orasını bilmem. Başta GMİS ve ardından tüm STK’lar olmak üzere, Emeğin ve alın terinin başkenti olarak herhangi bir oldu-bittiye gelmemek için, uyanık olalım! TTK bu şehrin vazgeçilmezidir! Başka TTK yok! Başka Zonguldak’ta yok!  
Ekleme Tarihi: 20 Temmuz 2016 - Çarşamba

UYANIK OLALIM ZONGULDAK!

Devletin, özellikle Türk Silahlı Kuvvetlerinin içerisine çöreklenmiş ihanet çetelerinin Demokrasiyi askıya almak üzere 15 Temmuz akşamı kalkıştıkları darbe girişiminin başarı ile püskürtülmesinin ardından tüm ülkede olduğu gibi Zonguldak’ta da gündem tamamen değişti.

Vali yardımcısı açığa alındı.

Zonguldak Garnizon ve Tugay Komutanı görevden alınarak tutuklandı.

Kilimli İlçe Emniyet Müdürü Görevden alınarak tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünde 74 çeşitli rütbelerde polis memuru görevden alındı.

Zonguldak merkez ve ilçelerinde görevli yaklaşık 24 Hâkim ve Savcı gözaltına alındı,10 ‘u çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

YÖK Bülent Ecevit Üniversitesindeki tüm Dekanların istifasını istedi.

16 bin öğretmeni açığa alan Milli Eğitim Bakanlığının listesinde Zonguldak’ta hangi isimler var daha belli değil.

Hal böyle iken Zonguldak’ın sorunlarının başında gelen TTK Karadon Müessesesinin özelleştirilmesi ile ilgili konu güme gitti.

Şimdi vatandaş, vatan, millet, Sakarya derken bir de bakmışsınız güvenlik önlemlerinin artırılması ile ilgili bir torba yasa hazırlanıp TTK Karadon Müessesesinin özelleştirmesi de o torbanın içine atılmış. Sonra geçmiş olsun Zonguldak mı dersiniz vatan sağ olsun mu orasını bilmem.

Başta GMİS ve ardından tüm STK’lar olmak üzere,

Emeğin ve alın terinin başkenti olarak herhangi bir oldu-bittiye gelmemek için, uyanık olalım!

TTK bu şehrin vazgeçilmezidir!

Başka TTK yok!

Başka Zonguldak’ta yok!

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.