Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

ÖZDEMİR İÇİN 10 AĞUSTOS’UN ÖNEMİ YOK! ÇÜNK܅

  AKP’li Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, yerel basında da yer aldığı üzere, Kozlu’da yaptığı bir kahvehane toplantısında 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için, ‘Bu bizim için önemli bir seçim değildir!’ demiş. Aslında istemeden de olsa, Özdemir doğru söylemiş… Doğru, çünkü bu seçimin ardından Ahmet Özdemir 30 Mart mahalli İdareler seçimleri sonrasında aday olmasında desteği olduğu için, belediye başkanı seçilen Ertan Şahin’in ilk toplanan Belediye Meclisi’nde Başkanlık Divanında oturduğu gibi, Çankaya’ya çıkıp oturamayacak! Belediye kanalı ile, Özdemir’in sahip olduğu süpermarketten alınmak şartıyla, yandaş müteahhit ve iş adamları’na parası ödettirilerek halka dağıtılan  kumanya paketleri ile kesesini dolduran, Özdemir aynı şekilde köşke kumanya paketi satıp kesesini dolduramayacak! Köşk’ten kendisine Abaz’da yada Ilıksu’da yeşil alanı imara açıp dolaylı yoldan Devlet arazisini kendisine peşkeş çekmesini isteyemeyecek! E adam haklı bu şartlarda 10 Ağustos’taki Cumhurbaşkanlığı seçimi Ahmet Özdemir için önemli bir seçim değil! *** Ancak, Ahmet Özdemir’in dediğine göre Cumhurbaşkanlığı seçim süreci, ‘Ortadoğu Barışı’ için büyük önem arz ediyormuş. Allah aşkına, birileri çıkıp açıklasın. Bu Ahmet Özdemir dünyaya paralel bir gezegenden mi getirilip AKP Kozlu İlçe Başkanı yapıldı? Adamın dünyadan haberi yok anlaşılan. Hangi Ortadoğu Barışından bahsediyor bu? Ortadoğu kan gölü olmuş, yanıp kavruluyor. İsrail-Filistin, Işid-Irak, Müslüman kardeşler-Suriye derken, Bu arkadaş başka bir gezegendeki Ortadoğu barışından mı bahsediyor? *** Pes vallahi AKP’de siyaset kimlerin eline kalmış. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde, çatı adayı olarak adlandırılan Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığına, ‘Kendi içlerinden bir aday bulup çıkartamadılar’ diye eleştiren AKP’liler, Şimdi sormak istiyorum sizlere, İçinizden hiç mi AKP tabanından gelen, parti örgütlerinde yetişmiş birisini bulamadınız da, Genel Başkanınız, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın paralel örgüt, haşhaşi diye nitelendirdiği bir cemaat içerisinden geldiğini herkesin bildiği, bilgi ve birikimi, siyasi kültürü AKP’ye üç değil en az beş gömlek küçük gelen bu adamı Kozlu İlçe Başkanı yaptınız? Böyle bir İlçe başkanı 10 Ağustos seçimlerinde AKP adına Kozlu’da oy patlaması yapar mı bilmem ama, ‘Gaf Rekoru’ kıracağına garanti veririm.
Ekleme Tarihi: 07 Ağustos 2014 - Perşembe

ÖZDEMİR İÇİN 10 AĞUSTOS’UN ÖNEMİ YOK! ÇÜNK܅

 

AKP’li Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, yerel basında da yer aldığı üzere, Kozlu’da yaptığı bir kahvehane toplantısında 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için, ‘Bu bizim için önemli bir seçim değildir!’ demiş.

Aslında istemeden de olsa, Özdemir doğru söylemiş…

Doğru, çünkü bu seçimin ardından Ahmet Özdemir 30 Mart mahalli İdareler seçimleri sonrasında aday olmasında desteği olduğu için, belediye başkanı seçilen Ertan Şahin’in ilk toplanan Belediye Meclisi’nde Başkanlık Divanında oturduğu gibi, Çankaya’ya çıkıp oturamayacak!

Belediye kanalı ile, Özdemir’in sahip olduğu süpermarketten alınmak şartıyla, yandaş müteahhit ve iş adamları’na parası ödettirilerek halka dağıtılan  kumanya paketleri ile kesesini dolduran, Özdemir aynı şekilde köşke kumanya paketi satıp kesesini dolduramayacak!

Köşk’ten kendisine Abaz’da yada Ilıksu’da yeşil alanı imara açıp dolaylı yoldan Devlet arazisini kendisine peşkeş çekmesini isteyemeyecek!

E adam haklı bu şartlarda 10 Ağustos’taki Cumhurbaşkanlığı seçimi Ahmet Özdemir için önemli bir seçim değil!

***

Ancak,

Ahmet Özdemir’in dediğine göre Cumhurbaşkanlığı seçim süreci, ‘Ortadoğu Barışı’ için büyük önem arz ediyormuş.

Allah aşkına, birileri çıkıp açıklasın. Bu Ahmet Özdemir dünyaya paralel bir gezegenden mi getirilip AKP Kozlu İlçe Başkanı yapıldı?

Adamın dünyadan haberi yok anlaşılan.

Hangi Ortadoğu Barışından bahsediyor bu?

Ortadoğu kan gölü olmuş, yanıp kavruluyor.

İsrail-Filistin, Işid-Irak, Müslüman kardeşler-Suriye derken,

Bu arkadaş başka bir gezegendeki Ortadoğu barışından mı bahsediyor?

***

Pes vallahi AKP’de siyaset kimlerin eline kalmış.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde, çatı adayı olarak adlandırılan Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığına, ‘Kendi içlerinden bir aday bulup çıkartamadılar’ diye eleştiren AKP’liler,

Şimdi sormak istiyorum sizlere,

İçinizden hiç mi AKP tabanından gelen, parti örgütlerinde yetişmiş birisini bulamadınız da, Genel Başkanınız, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın paralel örgüt, haşhaşi diye nitelendirdiği bir cemaat içerisinden geldiğini herkesin bildiği, bilgi ve birikimi, siyasi kültürü AKP’ye üç değil en az beş gömlek küçük gelen bu adamı Kozlu İlçe Başkanı yaptınız?

Böyle bir İlçe başkanı 10 Ağustos seçimlerinde AKP adına Kozlu’da oy patlaması yapar mı bilmem ama, ‘Gaf Rekoru’ kıracağına garanti veririm.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.