Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

HER VAKİT ZONGULDAK VAKTİ OLMALI

Her ne kadar 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimlerinin propaganda süreci içerisinde o ayrıştırıcı, ötekileştiren üslubuna sık tanık olsak da, Yıllarca, birlik beraberlik, saygı sevgi içerisinde birlikte yaşayan, Gerçek dili sevgi olan, Zor günlerde birlik olmasını, Dayanışma ve yardımlaşma duygusunun en üst düzeyde yaşamasını bilen bir toplum olarak, Artık siyasetçilerin ve ülke yönetimine hâkim kişilerinde sevgi dilini kullanmasını özledik. Toplum olarak siyaset uğruna bizi birbirimize düşman eden, Kendi görüşünden olmayanı adeta hain ilan eden, Ötekileştiren, yok sayan, mahrum bırakan ve cezalandıran o üsluptan bıktık usandık! Bu bağlamda 14 Mayıs Milletvekili seçimlerinden sonra TBMM’ni ziyaret eden ve senden benden ayırt etmeden Zonguldak halkının oyları ile Zonguldak Milletvekili unvanını hak etmiş olan 5 Milletvekilini ziyaret edip ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini sunan, ‘Vakit Zonguldak Vakti’ sloganı ile topluma Zonguldak’ın ortak menfaatlerinde bir olma mesajı veren Ak parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve Ak Partili Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı gösterdikleri bu duyarlı tavır ve davranıştan ötürü kutlamak istiyorum. Dilerim bu duyarlı davranış, yani ‘Vakit Zonguldak Vakti’ anlayışı ile ilgili ortaya konulan bu birleştirici tutum yerel yönetimler konusunda da hakim olur. Gerçekten bu toplum artık gerginlikten yoruldu. Gerçekten Emeğin Başkenti olarak anılan ve Türkiye Ekonomisine yarattığı katma değer kadar ekonomiden payını alamayan, Dolayısı ile gelişmişlik sırasında her geçen gün Türkiye sıralamasının alt sıralarında kalan bu güzel şehrin ve bu güzel şehrin güzel insanlarının her alanda birlik olmaya ihtiyacı var. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, siyaset kurumunu temsil edenler Ülke ve şehirlerin yönetimine talip olanların, artık saygı ve sevgi dilini kullanmalarını diliyor toplumun büyük kesimi. Ancak bu şekilde büyür ve bu şekilde gelişiriz. Ne demişler; ‘birlikten kuvvet doğar. Sevginin aşamayacağı engel yoktur’. Bu duygu ve düşüncelerle sadece bugün değil her gün  vakit Zonguldak vakti olsun diyor ve Mustafa Çağlayan ve Ömer Selim Alan’ın başlattığı bu anlayışın sadece fotoğraflarda kalmayarak devam ettirilmesini temenni ediyorum.
Ekleme Tarihi: 07 Haziran 2023 - Çarşamba

HER VAKİT ZONGULDAK VAKTİ OLMALI

Her ne kadar 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimlerinin propaganda süreci içerisinde o ayrıştırıcı, ötekileştiren üslubuna sık tanık olsak da,

Yıllarca, birlik beraberlik, saygı sevgi içerisinde birlikte yaşayan,

Gerçek dili sevgi olan,

Zor günlerde birlik olmasını,

Dayanışma ve yardımlaşma duygusunun en üst düzeyde yaşamasını bilen bir toplum olarak,

Artık siyasetçilerin ve ülke yönetimine hâkim kişilerinde sevgi dilini kullanmasını özledik.

Toplum olarak siyaset uğruna bizi birbirimize düşman eden,

Kendi görüşünden olmayanı adeta hain ilan eden,

Ötekileştiren, yok sayan, mahrum bırakan ve cezalandıran o üsluptan bıktık usandık!

Bu bağlamda 14 Mayıs Milletvekili seçimlerinden sonra TBMM’ni ziyaret eden ve senden benden ayırt etmeden Zonguldak halkının oyları ile Zonguldak Milletvekili unvanını hak etmiş olan 5 Milletvekilini ziyaret edip ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini sunan,

‘Vakit Zonguldak Vakti’ sloganı ile topluma Zonguldak’ın ortak menfaatlerinde bir olma mesajı veren Ak parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve Ak Partili Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı gösterdikleri bu duyarlı tavır ve davranıştan ötürü kutlamak istiyorum.

Dilerim bu duyarlı davranış, yani ‘Vakit Zonguldak Vakti’ anlayışı ile ilgili ortaya konulan bu birleştirici tutum yerel yönetimler konusunda da hakim olur.

Gerçekten bu toplum artık gerginlikten yoruldu.

Gerçekten Emeğin Başkenti olarak anılan ve Türkiye Ekonomisine yarattığı katma değer kadar ekonomiden payını alamayan,

Dolayısı ile gelişmişlik sırasında her geçen gün Türkiye sıralamasının alt sıralarında kalan bu güzel şehrin ve bu güzel şehrin güzel insanlarının her alanda birlik olmaya ihtiyacı var.

Hangi siyasi görüşten olursa olsun, siyaset kurumunu temsil edenler Ülke ve şehirlerin yönetimine talip olanların, artık saygı ve sevgi dilini kullanmalarını diliyor toplumun büyük kesimi.

Ancak bu şekilde büyür ve bu şekilde gelişiriz.

Ne demişler; ‘birlikten kuvvet doğar. Sevginin aşamayacağı engel yoktur’.

Bu duygu ve düşüncelerle sadece bugün değil her gün  vakit Zonguldak vakti olsun diyor ve Mustafa Çağlayan ve Ömer Selim Alan’ın başlattığı bu anlayışın sadece fotoğraflarda kalmayarak devam ettirilmesini temenni ediyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.