Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

ERKMEN ZONGULDAK'A YAKIŞMIYOR

Bir süre Zonguldak'ta Valilik yapması haricinde Zonguldak halkı ile hiçbir kuvvetli bağı olmayan, Milletvekili olabilmek adına denemedik yol, gezmedik parti bırakmayan, MHP'den Zeki Çakan gibi bir ismin ardından bile bütün şartlar müsait iken halkın teveccühünü kazanıp seçilemeyen Yavuz Erkmen, Her nasılsa bir şekilde İYİ partiden İl Başkanı olmayı başardı. İl Başkanı olmayı başardı başarmasına ama bitmek tükenmek bilmeyen, Yalan Rüzgarı dizisi senaryolarını aratmayan yönetim tarzı ile partinin altını üstüne getirdi. Teşkilatları birbirine düşürdü. Cebinden para harcamadan, Umut ve hayal satarak, etrafındakileri kullanarak İl Başkanlığı yaptı. Erdal Gülay'ı İl Başkanı seçtirmemek için karşı cepheye destek oldu, Sonra baktı karşı cephenin Erdal Gülay karşısında seçim almaya gücü yok, Erdal Gülay'a, 'seni ben seçtirdim, ben destek verdim' demek için yanında görüntüsü verip, Diğerlerini satışa getirdi. İl Başkanlığı yaptığı dönemde ne vatandaşın bir kapısını çaldı, Ne de esnafın yanında oturup kalktı! Akşener'in Zonguldak ziyaretinde esnafın Akşener'e şikayet ettiği İl başkanı oldu! Şimdi ise o birbirine düşürdüğü teşkilatların desteğini almadan Milletvekili adayı olarak ortaya çıkmış başka entrikaların peşinde teşkilatı yıpratmaya devam ediyor. Yahu siyasetten anlayan, İl başkanlığı yapmış biri daha resmi takvim açıklanmadan, Milletvekili adayı olarak ilan edilmeden ortaya çıkıp, teşkilat başkanından habersiz seçim bürosu kiralar mı? O seçim bürosunda sanki İl başkanının üstünde bir makamdaymış gibi davranıp İl başkanının yapacağı cevap niteliğindeki siyasi açıklamaları, il başkanını yok sayıp kendisi açıklama yapar mı? Bu nasıl bir siyasi nezaketsizlik, nasıl bir kibir, nasıl bir bencillik duygusu, nasıl bir iş bilmezliktir? Erkmen böyle davranarak istemediği halde İl Başkanı seçilen Erdal Gülay'ı kamuoyu önünde bilinçli olarak mı küçük düşürmeye çalışıyor? Bu işbilmez davranışları ile sadece İl Başkanı Erdal Gülay'a değil İYİ Partiye ve teşkilata zarar verdiğiin farkında değil mi? Yoksa bilinçli olarak mı zarar vermeye çalışıyor? Siyaseti iyi bilenler, 'Teşkilatsız seçim kazanılmaz' derler... Erkmen zarar verdiği, karşısına aldığı teşkilatla aday olsa bile sevilmediği, kabul görmediği bu şehirde nasıl seçim kazanacak? Olmaz dayının olmaz! İYİ Parti Genel Merkezi aday yapsa bile bu Erkmen'den Zonguldak milletvekili olmaz! Çünkü, Erkmen bu şehre yakışmıyor
Ekleme Tarihi: 09 Mart 2023 - Perşembe

ERKMEN ZONGULDAK'A YAKIŞMIYOR

Bir süre Zonguldak'ta Valilik yapması haricinde Zonguldak halkı ile hiçbir kuvvetli bağı olmayan,

Milletvekili olabilmek adına denemedik yol, gezmedik parti bırakmayan,

MHP'den Zeki Çakan gibi bir ismin ardından bile bütün şartlar müsait iken halkın teveccühünü kazanıp seçilemeyen Yavuz Erkmen,

Her nasılsa bir şekilde İYİ partiden İl Başkanı olmayı başardı.

İl Başkanı olmayı başardı başarmasına ama bitmek tükenmek bilmeyen,

Yalan Rüzgarı dizisi senaryolarını aratmayan yönetim tarzı ile partinin altını üstüne getirdi.

Teşkilatları birbirine düşürdü. Cebinden para harcamadan,

Umut ve hayal satarak, etrafındakileri kullanarak İl Başkanlığı yaptı.

Erdal Gülay'ı İl Başkanı seçtirmemek için karşı cepheye destek oldu,

Sonra baktı karşı cephenin Erdal Gülay karşısında seçim almaya gücü yok,

Erdal Gülay'a, 'seni ben seçtirdim, ben destek verdim' demek için yanında görüntüsü verip,

Diğerlerini satışa getirdi.

İl Başkanlığı yaptığı dönemde ne vatandaşın bir kapısını çaldı,

Ne de esnafın yanında oturup kalktı!

Akşener'in Zonguldak ziyaretinde esnafın Akşener'e şikayet ettiği İl başkanı oldu!

Şimdi ise o birbirine düşürdüğü teşkilatların desteğini almadan Milletvekili adayı olarak ortaya çıkmış başka entrikaların peşinde teşkilatı yıpratmaya devam ediyor.

Yahu siyasetten anlayan, İl başkanlığı yapmış biri daha resmi takvim açıklanmadan,

Milletvekili adayı olarak ilan edilmeden ortaya çıkıp, teşkilat başkanından habersiz seçim bürosu kiralar mı?

O seçim bürosunda sanki İl başkanının üstünde bir makamdaymış gibi davranıp İl başkanının yapacağı cevap niteliğindeki siyasi açıklamaları, il başkanını yok sayıp kendisi açıklama yapar mı?

Bu nasıl bir siyasi nezaketsizlik, nasıl bir kibir, nasıl bir bencillik duygusu, nasıl bir iş bilmezliktir?

Erkmen böyle davranarak istemediği halde İl Başkanı seçilen Erdal Gülay'ı kamuoyu önünde bilinçli olarak mı küçük düşürmeye çalışıyor?

Bu işbilmez davranışları ile sadece İl Başkanı Erdal Gülay'a değil İYİ Partiye ve teşkilata zarar verdiğiin farkında değil mi?

Yoksa bilinçli olarak mı zarar vermeye çalışıyor?

Siyaseti iyi bilenler, 'Teşkilatsız seçim kazanılmaz' derler...

Erkmen zarar verdiği, karşısına aldığı teşkilatla aday olsa bile sevilmediği, kabul görmediği bu şehirde nasıl seçim kazanacak?

Olmaz dayının olmaz!

İYİ Parti Genel Merkezi aday yapsa bile bu Erkmen'den Zonguldak milletvekili olmaz!

Çünkü, Erkmen bu şehre yakışmıyor

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.