Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAK’TA SELİN FATURASI AĞIR OLDU

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.07.2023 - 18:20, Güncelleme: 17.07.2023 - 22:24 7251+ kez okundu.
 

ZONGULDAK’TA SELİN FATURASI AĞIR OLDU

Geçtiğimiz hafta sonu başlayarak aralıklı olarak şiddetini artıran sağanak yağış Zonguldak’ta mağduriyet boyutunda ciddi hasarlar bıraktı.
Geçtiğimiz hafta sonu başlayarak aralıklı olarak şiddetini artıran sağanak yağış Zonguldak’ta mağduriyet boyutunda ciddi hasarlar bıraktı. Cumartesi ve Pazar günü sağanağın etkisini artırması ile sel ve su taşkınları yaşandı. Dereler taşması ve şehrin farklı noktalarında meydana gelen heyelanlar şehirlerarası ulaşımı etkiledi. İstanbul-Zonguldak yolunun Kozlu ilçesi Ilıksu mevkisinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma tamamen kapandı. Su baskını ve heyelan yüzünden kapanan Ankara-Zonguldak Karayolu il özel idaresi ekiplerinin yoğun mesaisi sonucu trafiğe açıldıktan bir süre sonra yağışın tekrar etkisini artırması sonucu ulaşıma kapatıldı.  Yağışın şiddetini azaltması ve ekiplerin yeniden müdahalesinin ardından Ankara-Zonguldak yolu Devrek ve Çaydeğirmeni mevkii trafiğe yeniden açıldı. Olumsuz hava koşullarından etkilenen Zonguldak havaalanında Yurt dışı ve yurt içi uçuşlar iptal edildi. Zonguldak’ın sel ve su taşkınlarından en çok etkilenen, maddi hasarın meydana geldiği ilçeleri Devrek ve Çaycuma oldu. Yaşanan olumsuz durumu yerinde incelemek için bölgeye gelen İç işleri Bakanı Ali Yerlikaya  ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve diğer yetkililer ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu.(BKH)
Geçtiğimiz hafta sonu başlayarak aralıklı olarak şiddetini artıran sağanak yağış Zonguldak’ta mağduriyet boyutunda ciddi hasarlar bıraktı.

Geçtiğimiz hafta sonu başlayarak aralıklı olarak şiddetini artıran sağanak yağış Zonguldak’ta mağduriyet boyutunda ciddi hasarlar bıraktı.

Cumartesi ve Pazar günü sağanağın etkisini artırması ile sel ve su taşkınları yaşandı.

Dereler taşması ve şehrin farklı noktalarında meydana gelen heyelanlar şehirlerarası ulaşımı etkiledi.

İstanbul-Zonguldak yolunun Kozlu ilçesi Ilıksu mevkisinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma tamamen kapandı.

Su baskını ve heyelan yüzünden kapanan Ankara-Zonguldak Karayolu il özel idaresi ekiplerinin yoğun mesaisi sonucu trafiğe açıldıktan bir süre sonra yağışın tekrar etkisini artırması sonucu ulaşıma kapatıldı.  Yağışın şiddetini azaltması ve ekiplerin yeniden müdahalesinin ardından Ankara-Zonguldak yolu Devrek ve Çaydeğirmeni mevkii trafiğe yeniden açıldı.

Olumsuz hava koşullarından etkilenen Zonguldak havaalanında Yurt dışı ve yurt içi uçuşlar iptal edildi.

Zonguldak’ın sel ve su taşkınlarından en çok etkilenen, maddi hasarın meydana geldiği ilçeleri Devrek ve Çaycuma oldu.

Yaşanan olumsuz durumu yerinde incelemek için bölgeye gelen İç işleri Bakanı Ali Yerlikaya  ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve diğer yetkililer ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.