Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAK MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Siyaset 15.04.2015 - 20:39, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7463+ kez okundu.
 

ZONGULDAK MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday tanıtım toplantısında gövde gösterisi yaparak birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday tanıtım toplantısında gövde gösterisi yaparak birlik ve beraberlik mesajları verildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Adayları, Zeki Çakan, Yavuz Erkmen, Ahmet Emre Bayramoğlu, Şeyma Elmas Acar Songür ve Meral Demirbaş için partililer tarafından Karaman’da yoğun yağmura rağmen karşılama töreni yapıldı. Milletvekili adayları, karşılama töreninin ardından MHP Karaman Belde Başkanlığı’nı ziyaret etti. Buradaki ziyaretin ardından uzun bir konvoy eşliğinde Zonguldak Merkeze gelen adaylar için Camlı Köşk’te görkemli bir aday tanıtım toplantısı düzenlendi Aday tanıtımı için gerçekleştirilen basın toplantısına  Bartın MHP 1. Sıra milletvekili adayı Sezai Bilgin, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Karaman ve Ormanlı Belediye Başkanı, İlçe ve Belde Başkanları katıldı. Milletvekili adayları, kürsüye çıkarak konuşma yaptı. İlk sözü İl Başkanı Hamdi Ayan aldı. Ayan ''Aday adayları tanıtımında tarihe tanıklık edildiğini dile getiren MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, “Bugünde Zonguldak’ın zincirlerini kırdığını, Zonguldak’ın kabuğunu kırdığını görüyorsunuz. ‘Milliyetçi Ülkücü Hareket, mutlaka başarılı olacak’ demiştik. ‘Bizim başarılı olduğumuz yerde Zonguldak ve Türkiye kazanacak’ demiştik. ‘Bu kadrolar, MHP’yi iktidara taşımaya yemin etti’ demiştik. O günden bugüne kadar her ne kadar engellenmeye çalışılsak da, bugünlere ulaştık. MHP, Zonguldak’ta birinci parti olacaktır. Bugün gelinen noktada Türkiye’miz bir bölünmenin eşiğindedir. Böylesi bir süreçte bir oy daha fazla kimle alacaksak onunla yola çıkmak zorundayız. MHP mutlaka iktidara gelmek zorundadır. Sizlerin gayreti bütün arkadaşların çabasıyla buralara geldik. Böylesi birlik ve beraberlikte bu güzel tablo ortaya çıkmıştır. Ülke iyi yönetilmiyor, bin yıllık kardeşlik yok sayıldı, ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ diyemez olduk, ilkokullardaki ‘Andımızı’ okuyamaz olduk. Böyle bir sürece geldik. Hükümet ve çevreleri bir çember oluşturmuşlar, çemberin içindekiler adeta, ‘Türkiye’nin malı deniz, yemeyen keriz’ demektedirler. Bu şehre zamanında ‘Türkiye’nin Almanya’sı’ deniyordu. Göç vere vere gencimiz kalmadı. Yarını göremez hale geldik. ‘Bizlerin de oy verebileceği sizlere sahip çıkacak adaylar istiyoruz’ dediniz ve sizin için bu kadroyu oluşturduk. Karşımızda Türk siyasetinde önemli biri olan Zeki Çakan birinci sıra adayımızdır. Uzun yıllar devlete hizmet etmiş beyefendi kişiliğiyle tanınan Zonguldak’ta valilik yapmış Yavuz Erkmen 2’nci sırada. Alaplı’mızda, Ereğli’mizde tanınan Op.Dr.Ahmet Emre Bayramoğlu 3’üncü sırada, ‘Türk kadınını siyasette ben temsil etmek istiyorum’ diyen mimar Şeyma Elmas Acar Songür arkadaşımız 4’üncü sırada. TTK’da uzun süre hizmet eden Meral Demirbaş hanımefendi 5’inci sırada. Biz teşkilatlar olarak elimizden geleni yaptık. Ben öncelikle onları Allah’a, sonra da sizlere emanet ediyorum. Adaylarımıza sahip çıkmanızı ve onları TBMM’ye göndermenizi istiyorum” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday tanıtım toplantısında gövde gösterisi yaparak birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday tanıtım toplantısında gövde gösterisi yaparak birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Adayları, Zeki Çakan, Yavuz Erkmen, Ahmet Emre Bayramoğlu, Şeyma Elmas Acar Songür ve Meral Demirbaş için partililer tarafından Karaman’da yoğun yağmura rağmen karşılama töreni yapıldı. Milletvekili adayları, karşılama töreninin ardından MHP Karaman Belde Başkanlığı’nı ziyaret etti. Buradaki ziyaretin ardından uzun bir konvoy eşliğinde Zonguldak Merkeze gelen adaylar için Camlı Köşk’te görkemli bir aday tanıtım toplantısı düzenlendi

Aday tanıtımı için gerçekleştirilen basın toplantısına  Bartın MHP 1. Sıra milletvekili adayı Sezai Bilgin, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Karaman ve Ormanlı Belediye Başkanı, İlçe ve Belde Başkanları katıldı.

Milletvekili adayları, kürsüye çıkarak konuşma yaptı. İlk sözü İl Başkanı Hamdi Ayan aldı.

Ayan ''Aday adayları tanıtımında tarihe tanıklık edildiğini dile getiren MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, “Bugünde Zonguldak’ın zincirlerini kırdığını, Zonguldak’ın kabuğunu kırdığını görüyorsunuz. ‘Milliyetçi Ülkücü Hareket, mutlaka başarılı olacak’ demiştik. ‘Bizim başarılı olduğumuz yerde Zonguldak ve Türkiye kazanacak’ demiştik. ‘Bu kadrolar, MHP’yi iktidara taşımaya yemin etti’ demiştik. O günden bugüne kadar her ne kadar engellenmeye çalışılsak da, bugünlere ulaştık. MHP, Zonguldak’ta birinci parti olacaktır. Bugün gelinen noktada Türkiye’miz bir bölünmenin eşiğindedir. Böylesi bir süreçte bir oy daha fazla kimle alacaksak onunla yola çıkmak zorundayız. MHP mutlaka iktidara gelmek zorundadır. Sizlerin gayreti bütün arkadaşların çabasıyla buralara geldik. Böylesi birlik ve beraberlikte bu güzel tablo ortaya çıkmıştır. Ülke iyi yönetilmiyor, bin yıllık kardeşlik yok sayıldı, ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ diyemez olduk, ilkokullardaki ‘Andımızı’ okuyamaz olduk. Böyle bir sürece geldik. Hükümet ve çevreleri bir çember oluşturmuşlar, çemberin içindekiler adeta, ‘Türkiye’nin malı deniz, yemeyen keriz’ demektedirler. Bu şehre zamanında ‘Türkiye’nin Almanya’sı’ deniyordu. Göç vere vere gencimiz kalmadı. Yarını göremez hale geldik. ‘Bizlerin de oy verebileceği sizlere sahip çıkacak adaylar istiyoruz’ dediniz ve sizin için bu kadroyu oluşturduk. Karşımızda Türk siyasetinde önemli biri olan Zeki Çakan birinci sıra adayımızdır. Uzun yıllar devlete hizmet etmiş beyefendi kişiliğiyle tanınan Zonguldak’ta valilik yapmış Yavuz Erkmen 2’nci sırada. Alaplı’mızda, Ereğli’mizde tanınan Op.Dr.Ahmet Emre Bayramoğlu 3’üncü sırada, ‘Türk kadınını siyasette ben temsil etmek istiyorum’ diyen mimar Şeyma Elmas Acar Songür arkadaşımız 4’üncü sırada. TTK’da uzun süre hizmet eden Meral Demirbaş hanımefendi 5’inci sırada. Biz teşkilatlar olarak elimizden geleni yaptık. Ben öncelikle onları Allah’a, sonra da sizlere emanet ediyorum. Adaylarımıza sahip çıkmanızı ve onları TBMM’ye göndermenizi istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.