Sitenin sağında bir giydirme reklam

YİNE O TÜNEL YİNE KAZA,YİNE CAN PAZARI!!!

Kozlu 13.12.2014 - 14:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3845+ kez okundu.
 

YİNE O TÜNEL YİNE KAZA,YİNE CAN PAZARI!!!

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Değirmanağzı mevkiinde bulunan içerisinde keskin viraj olan belki de dünyanın tek tünelinde yine facia niteliğinde bir trafik kazası meydana geldi.
     Tünel içerisinde iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi yaralanırken, araçta sıkışan bir kadını AFAD ve 112 ekipleri yaptıkları çalışma ile sıkıştığı yerden kurtardı. Edinilen bilgiye göre,  Ilıksu’dan Zonguldak istikametine seyir halinde olan Mustafa D, idaresindeki 67 TY 052 plakalı araç ile Veysel K’nin kullandığı 67 AF 307 plakalı araç, hatalı sollama yüzünden tünel içerisinde çarpıştılar. Kazada Veysel K’nin kullandığı 67 AF 307 plakalı araç içerisinde bulunan Sevgi K, bulunduğu ön koltukta sıkıştı. Olay yerine gelen AFAD ve 112 ekipleri araç içersinde bulunan bayanı kurtarmak için verdiği uğraşlar sonucunda sıkıştığı yerden kurtarıldı. Sevgi K, olay yerinde bulunan 112 Acil Ambulans ekibiyle Tıp Fakültesine kaldırılırken, araçta bulunan Ender Efe K, isimli çocuk da yaralandı. Değirmenağzı mevkiinde meydana gelen ve iki aracın çarpıştığı kazada, her iki aracın da şoförü de kazanın ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesine hastanesine kaldırılırken, yaralıların tedavilerinin sürdüğü bildirildi.  Kazayla ilgili soruşturmanın da başlatıldığı öğrenildi.    
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Değirmanağzı mevkiinde bulunan içerisinde keskin viraj olan belki de dünyanın tek tünelinde yine facia niteliğinde bir trafik kazası meydana geldi.

   

 Tünel içerisinde iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi yaralanırken, araçta sıkışan bir kadını AFAD ve 112 ekipleri yaptıkları çalışma ile sıkıştığı yerden kurtardı.

Edinilen bilgiye göre,  Ilıksu’dan Zonguldak istikametine seyir halinde olan Mustafa D, idaresindeki 67 TY 052 plakalı araç ile Veysel K’nin kullandığı 67 AF 307 plakalı araç, hatalı sollama yüzünden tünel içerisinde çarpıştılar.

Kazada Veysel K’nin kullandığı 67 AF 307 plakalı araç içerisinde bulunan Sevgi K, bulunduğu ön koltukta sıkıştı. Olay yerine gelen AFAD ve 112 ekipleri araç içersinde bulunan bayanı kurtarmak için verdiği uğraşlar sonucunda sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Sevgi K, olay yerinde bulunan 112 Acil Ambulans ekibiyle Tıp Fakültesine kaldırılırken, araçta bulunan Ender Efe K, isimli çocuk da yaralandı.

Değirmenağzı mevkiinde meydana gelen ve iki aracın çarpıştığı kazada, her iki aracın da şoförü de kazanın ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesine hastanesine kaldırılırken, yaralıların tedavilerinin sürdüğü bildirildi. 

Kazayla ilgili soruşturmanın da başlatıldığı öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.