Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yenicelilerden Kır Şenliğine davet

Gündem 27.05.2015 - 22:02, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7522+ kez okundu.
 

Yenicelilerden Kır Şenliğine davet

Zonguldak Yenice Köyleri Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Kanaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu’nu ziyaret etti, düzenleyecekleri kır şenliğine davet etti.
Zonguldak Yenice Köyleri Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Kanaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu’nu ziyaret etti, düzenleyecekleri kır şenliğine davet etti. Seçim ofisinde gerçekleşen ziyarette, Zonguldak Yenice Köyleri Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Kanaman 31 Mayıs Pazar günü Çayköy orman piknikte düzenleyecekleri 11. Geleneksel Kır Şenliklerine davet ettiklerini belirtti. Karaman, “Kilimli halkı ile birlikte orada olmalarını bekliyoruz. Kilimli Kaymakamımızı ziyaret ettik, şimdi de başkanımızı ziyaret ettik. Pazar günü Kilimli köprübaşı mevkiinden 09.30 civarında araç kalkacak. Şenliğimizde Kilimli halkını görmek istiyoruz” dedi. İlçe Başkan Mahmut Kanberoğlu da kır şenliğine katılmaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, “Sevgili başkanımızın gelip şahsen bizi davet etmesi, buraya kadar gelmesi bizi ayrıca onure etmiştir. Burada birçok ta Yeniceli hemşehrimiz var. Onlarla birlikte hep beraber inşallah Pazar günü şenliğe iştirak etmiş olacağız. Ben kendisine tekrar ziyareti için teşekkür ediyorum” dedi.
Zonguldak Yenice Köyleri Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Kanaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu’nu ziyaret etti, düzenleyecekleri kır şenliğine davet etti.

Zonguldak Yenice Köyleri Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Kanaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu’nu ziyaret etti, düzenleyecekleri kır şenliğine davet etti.

Seçim ofisinde gerçekleşen ziyarette, Zonguldak Yenice Köyleri Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Kanaman 31 Mayıs Pazar günü Çayköy orman piknikte düzenleyecekleri 11. Geleneksel Kır Şenliklerine davet ettiklerini belirtti. Karaman, “Kilimli halkı ile birlikte orada olmalarını bekliyoruz. Kilimli Kaymakamımızı ziyaret ettik, şimdi de başkanımızı ziyaret ettik. Pazar günü Kilimli köprübaşı mevkiinden 09.30 civarında araç kalkacak. Şenliğimizde Kilimli halkını görmek istiyoruz” dedi.

İlçe Başkan Mahmut Kanberoğlu da kır şenliğine katılmaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, “Sevgili başkanımızın gelip şahsen bizi davet etmesi, buraya kadar gelmesi bizi ayrıca onure etmiştir. Burada birçok ta Yeniceli hemşehrimiz var. Onlarla birlikte hep beraber inşallah Pazar günü şenliğe iştirak etmiş olacağız. Ben kendisine tekrar ziyareti için teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.