Sitenin sağında bir giydirme reklam

YAYALAR SON MAÇA KADAR MÜKEMMELDİ

Spor 26.05.2016 - 17:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6898+ kez okundu.
 

YAYALAR SON MAÇA KADAR MÜKEMMELDİ

Finalde iki Zonguldaklı Bilardocu karşı karşıya geldi.1'incilik ve 2'inciliğin Zonguldak'ta kalması Bilardo severleri memnun etti.  Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde Petrol,İnşaat ve Sosyal Tesis işletmeciliği sektörlerinde faaliyet gösteren İşadamı Bora Yayalar, aynı zamanda profosyenel olarak devam  ettirdiği Bilardo Sporunda da büyük başarılara imza atıyor. Yurt içi ve yurtdışındaki birçok müsabakaya katılarak başarılı sonuçlar alan Yayalar, hemşerilerinin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.  Son olarak Zonguldak’ta düzenlenen “Özel Bahar 3 Bant Bilardo Turnuvası”na katılan Bora Yayalar, Mavi Ay Bilardo Salonu’nda, 16 sporcunun katılımıyla düzenlenen bir günlük turnuvada, sporcuların ikili eşleşme ile 30 sayı 45 ıstaka sınırı ile karşı karşıya geldiği turnuvada Finale çıkana kadar üst düzey performans sergilemesine rağmen final maçında yaşadığı motivasyon bozukluğu ve talihsizlik yüzünden adeta  Şampiyonluğu kendi elleri ile rakibi Serdar Berber'e hediye etti. Turnuvaya il dışından da birçok Bilardocunun iştirak etmesine karşılık, finali iki Zonguldaklı Bilardocunun oynayarak birincilik ve ikinciliğin ilimizde kalması Zonguldaklı Bilardo severlerde mutluluk yarattı.(BKH) 

Finalde iki Zonguldaklı Bilardocu karşı karşıya geldi.1'incilik ve 2'inciliğin Zonguldak'ta kalması Bilardo severleri memnun etti.

 Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde Petrol,İnşaat ve Sosyal Tesis işletmeciliği sektörlerinde faaliyet gösteren İşadamı Bora Yayalar, aynı zamanda profosyenel olarak devam  ettirdiği Bilardo Sporunda da büyük başarılara imza atıyor.

Yurt içi ve yurtdışındaki birçok müsabakaya katılarak başarılı sonuçlar alan Yayalar, hemşerilerinin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

 Son olarak Zonguldak’ta düzenlenen “Özel Bahar 3 Bant Bilardo Turnuvası”na katılan Bora Yayalar, Mavi Ay Bilardo Salonu’nda, 16 sporcunun katılımıyla düzenlenen bir günlük turnuvada, sporcuların ikili eşleşme ile 30 sayı 45 ıstaka sınırı ile karşı karşıya geldiği turnuvada Finale çıkana kadar üst düzey performans sergilemesine rağmen final maçında yaşadığı motivasyon bozukluğu ve talihsizlik yüzünden adeta  Şampiyonluğu kendi elleri ile rakibi Serdar Berber'e hediye etti.

Turnuvaya il dışından da birçok Bilardocunun iştirak etmesine karşılık, finali iki Zonguldaklı Bilardocunun oynayarak birincilik ve ikinciliğin ilimizde kalması Zonguldaklı Bilardo severlerde mutluluk yarattı.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.