Sitenin sağında bir giydirme reklam

VATAN PARTİSİ KOZLU İLÇE BAŞKANLIĞI AÇILDI

Siyaset 09.04.2015 - 19:01, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8061+ kez okundu.
 

VATAN PARTİSİ KOZLU İLÇE BAŞKANLIĞI AÇILDI

Vatan Partisi Zonguldak’ın Kozlu İlçe Başkanlığı açıldı. Vatan Partisi Kozlu İlçe Başkanlığı açılışına Vatan Partisi genel Başkan Yardımcısı İlker Yüce, İstanbul eski valisi ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erol Çakır, Kozlu İlçe Başkanı Hatice Özdemir ve partililer katıldı.
Vatan Partisi Zonguldak’ın Kozlu İlçe Başkanlığı açıldı. Vatan Partisi Kozlu İlçe Başkanlığı açılışına Vatan Partisi genel Başkan Yardımcısı İlker Yüce, İstanbul eski valisi ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erol Çakır, Kozlu İlçe Başkanı Hatice Özdemir ve partililer katıldı.  Partisinin Kozlu ilçe başkanlığı açılışına katılan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Yüce, “Bu binada ihale dağıtımı yapılmayacak. Bu binada hiç kimsenin çıkarı emekçinin çıkarı üstünde olmayacaktır. Bu binada hiç kimsenin özel imtiyazı olamaz. Herkes vatandaşlık temelinde eşittir” dedi. Vatan Partisi genel Başkan Yardımcısı Erol Çakır, “Türkiye’nin iklimi git gide kararıyor. Maalesef ak dediler kapkara çıktı. Bunların yönetiminde hukuk var mı, ahlak var mı.  Her ikisi de yok. Yolsuzluk. Hırsızlık her yeri sarmış vaziyette” dedi.  İktidarı ve muhalefeti sert bir dille eleştiren Vatan Partisi genel Başkan Yardımcısı İlker Yüce, “ Değerli Kozlular çok zor bir dönemi geride bıraktık. On yıl boyunca vatan severlerin üstüne çullandılar. Bizi darbeci, askerlerimizi fuhuş yapmakla suçladılar. En rezil isimleri Türk silahlı kuvvetleriyle yan yana yapıştırdılar. Türk Milletinin buna cevabı geçtiğimiz Haziran ayında bir ay boyunca meydanlara indi. En çok Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleriyiz sloganını attılar. On yıl boyunca Amerikancısı, Avrupacısı  ve cemaatçisi bizim üzerimize geldi. Sen Türk Silahlı kuvvetlerini dağıtmaya çalışır millet ordulaşır. Aynı kurtuluş savaşın da olduğu gibi.  Bunun için Vatan parti saflarında çok sayıda general ve subayımız bu savaşa bizimle birlikte katıldı. Türkiye Cumhuriyet devriminden sonra ve yedi ülkenin işgalinden korkulduktan sonra onlarca fabrika açtık ve onlarca kurum inşa ettik.  Atatürk döneminde bu ülkenin uçak fabrikası vardı. Şimdi geldiğimiz nokta nedir. Samanı dahi dışarıdan alacak noktaya geldik.  İstanbul eski valisi ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erol Çakır, “ Ülkemiz büyük sıkıntı içinde, endişeliyiz. Yeni bir ışık yaratmak zorundayız. Türkiye’nin iklimi git gite kararıyor. Maalesef  ak dediler kapkara çıktı. Demokrasiyi sadece sandıktan ibaret sayan bir zihniyet iş başında.  O sandığa sahip çıkabilmek için en hatalı işlerde yapılıyor. Hukuk demokrasinin temelinde vardır. Şimdi bunların yönetiminde hukuk var mı, ahlak var mı.  Her ikisi de yok. Yolsuzluk. Hırsızlık her yeri sarmış vaziyette” dedi. Vatan Partisi Kozlu İlçe Başkanı Hatice Özdemir, “ İktidar yürüyüşümüzü emeğin başkentinden başlatıyoruz. Bu açılış sıradan bir açılış değildir. Vatan kalesi başta olmak üzere emekçi kadınlarımız, gençlerimiz ve yiğit madencilerimiz bu bir başlangıçtır” dedi. Konuşmaların ardından Genel Başkan Yardımcısı Erol Çakır İlker Yüce Kozlu İlçe Başkanlığının açılış kurdelesini kestiler.
Vatan Partisi Zonguldak’ın Kozlu İlçe Başkanlığı açıldı. Vatan Partisi Kozlu İlçe Başkanlığı açılışına Vatan Partisi genel Başkan Yardımcısı İlker Yüce, İstanbul eski valisi ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erol Çakır, Kozlu İlçe Başkanı Hatice Özdemir ve partililer katıldı.

Vatan Partisi Zonguldak’ın Kozlu İlçe Başkanlığı açıldı. Vatan Partisi Kozlu İlçe Başkanlığı açılışına Vatan Partisi genel Başkan Yardımcısı İlker Yüce, İstanbul eski valisi ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erol Çakır, Kozlu İlçe Başkanı Hatice Özdemir ve partililer katıldı. 

Partisinin Kozlu ilçe başkanlığı açılışına katılan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Yüce, “Bu binada ihale dağıtımı yapılmayacak. Bu binada hiç kimsenin çıkarı emekçinin çıkarı üstünde olmayacaktır. Bu binada hiç kimsenin özel imtiyazı olamaz. Herkes vatandaşlık temelinde eşittir” dedi.

Vatan Partisi genel Başkan Yardımcısı Erol Çakır, “Türkiye’nin iklimi git gide kararıyor. Maalesef ak dediler kapkara çıktı. Bunların yönetiminde hukuk var mı, ahlak var mı.  Her ikisi de yok. Yolsuzluk. Hırsızlık her yeri sarmış vaziyette” dedi. 

İktidarı ve muhalefeti sert bir dille eleştiren Vatan Partisi genel Başkan Yardımcısı İlker Yüce, “ Değerli Kozlular çok zor bir dönemi geride bıraktık. On yıl boyunca vatan severlerin üstüne çullandılar. Bizi darbeci, askerlerimizi fuhuş yapmakla suçladılar. En rezil isimleri Türk silahlı kuvvetleriyle yan yana yapıştırdılar. Türk Milletinin buna cevabı geçtiğimiz Haziran ayında bir ay boyunca meydanlara indi. En çok Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleriyiz sloganını attılar.

On yıl boyunca Amerikancısı, Avrupacısı  ve cemaatçisi bizim üzerimize geldi. Sen Türk Silahlı kuvvetlerini dağıtmaya çalışır millet ordulaşır. Aynı kurtuluş savaşın da olduğu gibi. 

Bunun için Vatan parti saflarında çok sayıda general ve subayımız bu savaşa bizimle birlikte katıldı. Türkiye Cumhuriyet devriminden sonra ve yedi ülkenin işgalinden korkulduktan sonra onlarca fabrika açtık ve onlarca kurum inşa ettik. 

Atatürk döneminde bu ülkenin uçak fabrikası vardı. Şimdi geldiğimiz nokta nedir. Samanı dahi dışarıdan alacak noktaya geldik. 

İstanbul eski valisi ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erol Çakır, “ Ülkemiz büyük sıkıntı içinde, endişeliyiz. Yeni bir ışık yaratmak zorundayız. Türkiye’nin iklimi git gite kararıyor. Maalesef  ak dediler kapkara çıktı.

Demokrasiyi sadece sandıktan ibaret sayan bir zihniyet iş başında.  O sandığa sahip çıkabilmek için en hatalı işlerde yapılıyor. Hukuk demokrasinin temelinde vardır. Şimdi bunların yönetiminde hukuk var mı, ahlak var mı.  Her ikisi de yok. Yolsuzluk. Hırsızlık her yeri sarmış vaziyette” dedi.

Vatan Partisi Kozlu İlçe Başkanı Hatice Özdemir, “ İktidar yürüyüşümüzü emeğin başkentinden başlatıyoruz. Bu açılış sıradan bir açılış değildir. Vatan kalesi başta olmak üzere emekçi kadınlarımız, gençlerimiz ve yiğit madencilerimiz bu bir başlangıçtır” dedi. Konuşmaların ardından Genel Başkan Yardımcısı Erol Çakır İlker Yüce Kozlu İlçe Başkanlığının açılış kurdelesini kestiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.