Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİ TUTULMAZ ZONGULDAK’I GURURLANDIRAN SPORCULARI KABUL ETTİ

Spor 15.03.2022 - 00:20, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7843+ kez okundu.
 

VALİ TUTULMAZ ZONGULDAK’I GURURLANDIRAN SPORCULARI KABUL ETTİ

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Masa Tenisi’nde Türkiye 2’incisi ve 3’üncüsü olan sporcuları kabul etti.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Masa Tenisi’nde Türkiye 2’incisi ve 3’üncüsü olan sporcuları kabul etti. Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında İşitme Engelli Sporcular Kategorisinde yarışan Zonguldaklı iki kardeş Sefa ve İrem Acar kardeşler Zonguldak’a büyük gurur yaşattılar. Çaycuma Gençlerbirliği spor kulübü masa tenisi sporcusu İrem Acar, İşitme engelliler Türkiye ikincisi olurken ağabeyi Kdz.Ereğli İşitme engelliler spor kulübü masa tenisi sporcusu Sefa Acar erkeklerde Türkiye üçüncüsü olarak Zonguldak adına büyük bir başarı yakaladılar. Türkiye Şampiyonasında 2’inci ve 3’üncü olan genç masa tenisi sporcuları beraberinde Haldun ÇAKAN (Masa Tenisi İl Temsilcisi), Salih ÇETER (Zonguldak Masa Tenisi Derneği Başkanı),  Alemdar BERBEROĞLU (Zonguldak. Masa Tenisi Derneği Başkan Yrd.), Hilal YAMAK (Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Milli Takım Antrenörü), Burçin AYGÜN (Türkiye İşitme Engelliler Masa Tenisi Milli Takım Antrenörü) ve KGC Başkanı Tansel KARDEŞ ile birlikte ilk olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’i ziyaret ettiler.  Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel dereceye giren sporcuları ve Antrenörleri ile Zonguldak’ta Masa Tenisi Sporunun gelişmesine büyük katkıları olan Zonguldak Masa Tenisi Derneği Yöneticilerini tebrik etti. Ardından Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel İle Birlikte Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz tarafından İl Makamında kabul edilen başarılı sporculara Vali Tutulmaz çeşitli hediyeler takdim edilerek başarılarının devamını diledi.(BKH)
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Masa Tenisi’nde Türkiye 2’incisi ve 3’üncüsü olan sporcuları kabul etti.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Masa Tenisi’nde Türkiye 2’incisi ve 3’üncüsü olan sporcuları kabul etti.

Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında İşitme Engelli Sporcular Kategorisinde yarışan Zonguldaklı iki kardeş Sefa ve İrem Acar kardeşler Zonguldak’a büyük gurur yaşattılar.

Çaycuma Gençlerbirliği spor kulübü masa tenisi sporcusu İrem Acar, İşitme engelliler Türkiye ikincisi olurken ağabeyi Kdz.Ereğli İşitme engelliler spor kulübü masa tenisi sporcusu Sefa Acar erkeklerde Türkiye üçüncüsü olarak Zonguldak adına büyük bir başarı yakaladılar.

Türkiye Şampiyonasında 2’inci ve 3’üncü olan genç masa tenisi sporcuları beraberinde Haldun ÇAKAN (Masa Tenisi İl Temsilcisi), Salih ÇETER (Zonguldak Masa Tenisi Derneği Başkanı),  Alemdar BERBEROĞLU (Zonguldak. Masa Tenisi Derneği Başkan Yrd.), Hilal YAMAK (Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Milli Takım Antrenörü), Burçin AYGÜN (Türkiye İşitme Engelliler Masa Tenisi Milli Takım Antrenörü) ve KGC Başkanı Tansel KARDEŞ ile birlikte ilk olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’i ziyaret ettiler.  Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel dereceye giren sporcuları ve Antrenörleri ile Zonguldak’ta Masa Tenisi Sporunun gelişmesine büyük katkıları olan Zonguldak Masa Tenisi Derneği Yöneticilerini tebrik etti.

Ardından Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel İle Birlikte Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz tarafından İl Makamında kabul edilen başarılı sporculara Vali Tutulmaz çeşitli hediyeler takdim edilerek başarılarının devamını diledi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.