Sitenin sağında bir giydirme reklam

TOPLU SÖZLEŞME TOPLANTISI YAPILDI

Kozlu 01.02.2019 - 12:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7267+ kez okundu.
 

TOPLU SÖZLEŞME TOPLANTISI YAPILDI

Kozlu belediyesi şirket personeli ile yapılacak olan toplu sözleşmenin ilk toplantısı Kozlu belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.Kozlu belediye başkanı Kerim Yılmaz yaptığı konuşmada;’’ Her zaman işçi maaşları bizim önceliğimiz olmuştur. İşçinin alın teri bizim için kutsaldır. Ben her zaman işçi kardeşlerimin yanında oldum onlarla birlikte Kozlu’ya hizmet etmekten mutluluk duyuyorum.’’dedi. Toplu sözleşmenin ilk toplantısı yapılarak çarşamba günü ikinci görüşmelerin yapılarak toplu sözleşmenin imzalanması amaçlanıyor. Görüşmelere Genel iş sendikası Zonguldak şubesi başkanı Enis Dizdaroğlu DİSK Yönetim kurulu üyeleri Hakan Aksu Volkan Azaklı Kozlu belediyesi işçi temsilcileri Musa Özyeri,Korhan Aydın,Asım Özsoy ve Dursun Dökmeci katıldı.

Kozlu belediyesi şirket personeli ile yapılacak olan toplu sözleşmenin ilk toplantısı Kozlu belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Kozlu belediye başkanı Kerim Yılmaz yaptığı konuşmada;’’ Her zaman işçi maaşları bizim önceliğimiz olmuştur. İşçinin alın teri bizim için kutsaldır. Ben her zaman işçi kardeşlerimin yanında oldum onlarla birlikte Kozlu’ya hizmet etmekten mutluluk duyuyorum.’’dedi.
Toplu sözleşmenin ilk toplantısı yapılarak çarşamba günü ikinci görüşmelerin yapılarak toplu sözleşmenin imzalanması amaçlanıyor. Görüşmelere Genel iş sendikası Zonguldak şubesi başkanı Enis Dizdaroğlu DİSK Yönetim kurulu üyeleri Hakan Aksu Volkan Azaklı Kozlu belediyesi işçi temsilcileri Musa Özyeri,Korhan Aydın,Asım Özsoy ve Dursun Dökmeci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.