Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞEREF, ‘BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN’

Gündem 12.06.2014 - 12:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7707+ kez okundu.
 

ŞEREF, ‘BAYRAĞA UZANAN ELLER KIRILSIN’

Diyarbakır’ın Lice İlçesinde, geçtiğimiz Cumartesi günü, İkinci hava Kuvvet Komutanlığındaki Türk Bayrağının Terör örgütü yanlıları tarafından gönderden indirilmesi ile yurt çapında başlayan tepki eylemleri ve açıklamalara bir yenisi de Zonguldak Türk Ocağı Başkanı Erol Şeref’ten geldi.
Şeref yaptığı yazılı açıklamada söyle dedi;  Bayrağa Uzanan Eller Kırılsın Diyarbakır Lice’de Türk Silahlı Kuvvetlerine ait kışlada bulunan bayrağın bölücüler tarafından direkten indirilmesi, Türkiye Cumhuriyeti Devletini küçük düşürmekle birlikte bir başkaldırı ve Türk milletine apaçık bir saldırıdır. Ne yazık ki, ihanet sürecine zarar gelmesin denilerek verilen tavizler bölücüleri ve teröristleri şımartmakta, devletin ve milletin bütünlüğünü ciddi bir tahribata uğratmaktadır. Güvenlik güçlerinin bulunduğu yerlere korkusuzca ve rahatça saldırabilen PKK militanlarının ortamı istismar etmelerine göz yumulmaktadır. Orduyu ve devleti temsil eden ve yöneten kişilerin bayrağa yapılan saldırı sonrasında aczlerini ortaya koyan beyanları milletimizi derinden yaralamıştır. Bayrak, milletin şerefidir, namusudur. Türk milleti, bayrağına sahip çıkamayan yöneticilere müstahak değildir. Bugün bu ortamda kendi yurdunda ordu karargâhındaki bayrağa sahip çıkamayan bir ordu komutanı acaba neye sahip çıkacaktır. Devlet yetkilileri bunu ivedilikle açıklamalıdır. Milletimiz, bayrağı indirenlere de indirilmesine göz yumanlara da gereken cevabı ve cezayı er geç verecektir. Şimdi soruyoruz. Vatan paramparça edilmeye devam ediliyor. Güvenlik güçlerinin eli kolu bağlı sadece susuyor ve seyrediyor. Orduyu ve ülkeyi yönetenler, doğu ve güneydoğu da olup bitenler sizlere huzur veriyor mu ? Bu vatan toprakları sizin miş gibi geliyor mu ? Oralara huzur ve güven içinde, canının istediği gibi gidip gelebileceğinizi düşünüyor musunuz ? Milletten gizlenen, ama bazı rastlantılarla ortaya çıkan bir dizi pazarlık ve anlaşmaların sonucunda, bu bölgeler sanki vatan toprağı değil. Günlerdir devlet dahi bölgeden uzak. Karakollar terk edilmiş durumda… Yolları bile terör örgütü denetliyor ve Asker şaşkın…Ve tüm bu gelişmelerin sonucunda çözümün ortağı yapılan Eli Kanlı Teröristler Türkiye’nin en güçlü ve özel hava üssüne kadar girip Şanlı Türk Bayrağımızı indirip attılar. Ordu ve Devlet sustu. Türk milletinin şanlı şerefli aziz bayrağına yapılan saldırıya göz yumanlar ve seyredenler kahrolsun. Bu hainliğe göz yumanların bir an önce cezalandırılmasını bekliyoruz. Bütün millî sivil toplum kuruluşları bu hayâsızca saldırıya karşı birlikte ses vermelidir. Bu toprağı vatanlaştıran şehitlerin kanlarıyla boyanan bayrağımıza yapılan bu hain saldırının cezasız kalmayacağını, bayrağa uzanan o ellerin kırılacağını, bayrağa yan bakan o gözlerin kör edileceğini tüm milletimizin bilmesini isteriz. Sözlerime Aşık Sefa-i nin sözleri ile son vermek istiyorum, ‘Bayraksızlar Bayraksızlar, Yere düşse bayraksızlar Nerden bilsin Kıymetini, soysuz sopsuz Bayraksızlar’ 
Diyarbakır’ın Lice İlçesinde, geçtiğimiz Cumartesi günü, İkinci hava Kuvvet Komutanlığındaki Türk Bayrağının Terör örgütü yanlıları tarafından gönderden indirilmesi ile yurt çapında başlayan tepki eylemleri ve açıklamalara bir yenisi de Zonguldak Türk Ocağı Başkanı Erol Şeref’ten geldi.

Şeref yaptığı yazılı açıklamada söyle dedi;  Bayrağa Uzanan Eller Kırılsın

Diyarbakır Lice’de Türk Silahlı Kuvvetlerine ait kışlada bulunan bayrağın bölücüler tarafından direkten indirilmesi, Türkiye Cumhuriyeti Devletini küçük düşürmekle birlikte bir başkaldırı ve Türk milletine apaçık bir saldırıdır.

Ne yazık ki, ihanet sürecine zarar gelmesin denilerek verilen tavizler bölücüleri ve teröristleri şımartmakta, devletin ve milletin bütünlüğünü ciddi bir tahribata uğratmaktadır. Güvenlik güçlerinin bulunduğu yerlere korkusuzca ve rahatça saldırabilen PKK militanlarının ortamı istismar etmelerine göz yumulmaktadır.

Orduyu ve devleti temsil eden ve yöneten kişilerin bayrağa yapılan saldırı sonrasında aczlerini ortaya koyan beyanları milletimizi derinden yaralamıştır. Bayrak, milletin şerefidir, namusudur. Türk milleti, bayrağına sahip çıkamayan yöneticilere müstahak değildir. Bugün bu ortamda kendi yurdunda ordu karargâhındaki bayrağa sahip çıkamayan bir ordu komutanı acaba neye sahip çıkacaktır. Devlet yetkilileri bunu ivedilikle açıklamalıdır. Milletimiz, bayrağı indirenlere de indirilmesine göz yumanlara da gereken cevabı ve cezayı er geç verecektir.

Şimdi soruyoruz. Vatan paramparça edilmeye devam ediliyor. Güvenlik güçlerinin eli kolu bağlı sadece susuyor ve seyrediyor. Orduyu ve ülkeyi yönetenler, doğu ve güneydoğu da olup bitenler sizlere huzur veriyor mu ? Bu vatan toprakları sizin miş gibi geliyor mu ? Oralara huzur ve güven içinde, canının istediği gibi gidip gelebileceğinizi düşünüyor musunuz ? Milletten gizlenen, ama bazı rastlantılarla ortaya çıkan bir dizi pazarlık ve anlaşmaların sonucunda, bu bölgeler sanki vatan toprağı değil. Günlerdir devlet dahi bölgeden uzak. Karakollar terk edilmiş durumda… Yolları bile terör örgütü denetliyor ve Asker şaşkın…Ve tüm bu gelişmelerin sonucunda çözümün ortağı yapılan Eli Kanlı Teröristler Türkiye’nin en güçlü ve özel hava üssüne kadar girip Şanlı Türk Bayrağımızı indirip attılar. Ordu ve Devlet sustu.

Türk milletinin şanlı şerefli aziz bayrağına yapılan saldırıya göz yumanlar ve seyredenler kahrolsun. Bu hainliğe göz yumanların bir an önce cezalandırılmasını bekliyoruz. Bütün millî sivil toplum kuruluşları bu hayâsızca saldırıya karşı birlikte ses vermelidir. Bu toprağı vatanlaştıran şehitlerin kanlarıyla boyanan bayrağımıza yapılan bu hain saldırının cezasız kalmayacağını, bayrağa uzanan o ellerin kırılacağını, bayrağa yan bakan o gözlerin kör edileceğini tüm milletimizin bilmesini isteriz.

Sözlerime Aşık Sefa-i nin sözleri ile son vermek istiyorum,

‘Bayraksızlar Bayraksızlar, Yere düşse bayraksızlar
Nerden bilsin Kıymetini, soysuz sopsuz Bayraksızlar’ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.