Sitenin sağında bir giydirme reklam

SEÇİM ÖNCESİ MHP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Gündem 05.06.2015 - 20:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7102+ kez okundu.
 

SEÇİM ÖNCESİ MHP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Zonguldak Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, İstanbul’un Fethi’nin 562. yıldönümü kapsamında Fetih Yürüyüşü” düzenlendi
Madenci Anıtı’ndan başlayan yürüyüşe, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Milletvekili adayları Zeki Çakan, Yavuz Erkmen, Ahmet Emre Bayramoğlu, Şeyma Elmas Songür, Meral Demirbaş, Ülkü Ocakları Şube Başkanı Özgür Kurt ve çok sayıda partili katıldı. Valilik önünde yapılan basın açıklaması öncesi Kütahya Mehteran takımının yaptığı gösteri ilgi ve beğeni ile izlendi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Özgür Kurt, “Bugün gururla andığımız tarihi bir günün içindeyiz. İstanbul’un Fethi’nin 562. yıldönümünü iftiharla kutluyoruz.” dedi. MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, 7 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemine dikkat çekerek, “İki gün sonra ülkemiz bir kader oylamasına gidiyor. Zonguldak’ımız kendi geleceğini belirleyecek bir duruma geldi. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 2012 yılında başlatmış olduğumuz mutlak başarı, mutlak iktidar yolunda yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bugünlere kadar gelebilmeyi başardık. Zonguldaklı hemşerilerimizin ‘bizim de oy verebileceğimiz insanlar bulun’ demesi üzerine yapmış olduğumuz Milletvekili adayı arayışında sizlerin de takdir ettiği adaylarımızla yola çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi sadece vatanı, milleti ve bayrağı için kendini şiar etmiş ve yola çıkmış bir harekettir. Son zamanlarda hem Adalet ve Kalkınma Partisi, hem de Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları ve adayları bir kavga ve kargaşanın içersine çekmek istiyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi şanlı tarihinde sadece Türk milletine hizmet etmek için yola çıkmıştır. Ödemediği bedel kalmamıştır.” dedi.  Zeki Çakan ise, rakiplerinin eleştirilerinin yersiz olduğunu söyleyerek, “İstanbul’umuzun Fethi dolayısıyla bu Fetih haftasında Zonguldak’ta da böyle bir yürüyüşü yapalım dedik. Ama öyle bir yürüyüş oldu ki, Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’yi fethetmek üzere bu yürüyüşü Zonguldak’tan başlattı. Öyle bir yürüyüş oldu ki, kardeşliğin, kol kola olmanın simgesi oldu. Zonguldak bugün kime oy vereceğini açıkça gösterdi. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederken, tüm adaylar adına sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Güneş balçıkla sıvanmaz, korkunun ecele faydası yok. Biz adaylar olarak, Zonguldak’a hizmet için yola çıktık. Biz adaylar olarak koltuk sevdası için yola çıkmadık. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin çimentosudur. Demokratik, Laik, Sosyal, Hukuk devleti ortadan kalkmak üzere. Devletin, vatanın birliği ve bütünlüğü bozulmak üzere. Türkiye Cumhuriyeti devletinin omurgası sallanmak üzere. Bu yürüyüş, bu birlik ve beraberlik Allah nasip ederse 7 Haziran’da da Zonguldak’ın nasıl oy kullanacağının açıkça göstergesidir.Hiç bir ülkede, hiçbir ilde geriye gidilerek başarı aranmaz. Ama biz geriye gittiğimiz de Zonguldak’ın o başarılı günlerini yakalamak için önce çalışacağız, sonra Zonguldak’ımızı ileriye götürmek için çaba sarf edeceğiz.” dedi.
Zonguldak Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, İstanbul’un Fethi’nin 562. yıldönümü kapsamında Fetih Yürüyüşü” düzenlendi

Madenci Anıtı’ndan başlayan yürüyüşe, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Milletvekili adayları Zeki Çakan, Yavuz Erkmen, Ahmet Emre Bayramoğlu, Şeyma Elmas Songür, Meral Demirbaş, Ülkü Ocakları Şube Başkanı Özgür Kurt ve çok sayıda partili katıldı.

Valilik önünde yapılan basın açıklaması öncesi Kütahya Mehteran takımının yaptığı gösteri ilgi ve beğeni ile izlendi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Özgür Kurt, “Bugün gururla andığımız tarihi bir günün içindeyiz. İstanbul’un Fethi’nin 562. yıldönümünü iftiharla kutluyoruz.” dedi.

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, 7 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemine dikkat çekerek, “İki gün sonra ülkemiz bir kader oylamasına gidiyor. Zonguldak’ımız kendi geleceğini belirleyecek bir duruma geldi. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 2012 yılında başlatmış olduğumuz mutlak başarı, mutlak iktidar yolunda yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bugünlere kadar gelebilmeyi başardık. Zonguldaklı hemşerilerimizin ‘bizim de oy verebileceğimiz insanlar bulun’ demesi üzerine yapmış olduğumuz Milletvekili adayı arayışında sizlerin de takdir ettiği adaylarımızla yola çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi sadece vatanı, milleti ve bayrağı için kendini şiar etmiş ve yola çıkmış bir harekettir. Son zamanlarda hem Adalet ve Kalkınma Partisi, hem de Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları ve adayları bir kavga ve kargaşanın içersine çekmek istiyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi şanlı tarihinde sadece Türk milletine hizmet etmek için yola çıkmıştır. Ödemediği bedel kalmamıştır.” dedi.

 Zeki Çakan ise, rakiplerinin eleştirilerinin yersiz olduğunu söyleyerek, “İstanbul’umuzun Fethi dolayısıyla bu Fetih haftasında Zonguldak’ta da böyle bir yürüyüşü yapalım dedik. Ama öyle bir yürüyüş oldu ki, Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’yi fethetmek üzere bu yürüyüşü Zonguldak’tan başlattı. Öyle bir yürüyüş oldu ki, kardeşliğin, kol kola olmanın simgesi oldu. Zonguldak bugün kime oy vereceğini açıkça gösterdi. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederken, tüm adaylar adına sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Güneş balçıkla sıvanmaz, korkunun ecele faydası yok. Biz adaylar olarak, Zonguldak’a hizmet için yola çıktık. Biz adaylar olarak koltuk sevdası için yola çıkmadık. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin çimentosudur. Demokratik, Laik, Sosyal, Hukuk devleti ortadan kalkmak üzere. Devletin, vatanın birliği ve bütünlüğü bozulmak üzere. Türkiye Cumhuriyeti devletinin omurgası sallanmak üzere. Bu yürüyüş, bu birlik ve beraberlik Allah nasip ederse 7 Haziran’da da Zonguldak’ın nasıl oy kullanacağının açıkça göstergesidir.Hiç bir ülkede, hiçbir ilde geriye gidilerek başarı aranmaz. Ama biz geriye gittiğimiz de Zonguldak’ın o başarılı günlerini yakalamak için önce çalışacağız, sonra Zonguldak’ımızı ileriye götürmek için çaba sarf edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.