Sitenin sağında bir giydirme reklam

Protokol'den Şehit Ailesine taziye ziyareti

Kozlu 19.12.2016 - 14:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4919+ kez okundu.
 

Protokol'den Şehit Ailesine taziye ziyareti

Zonguldak Protokolü 10 Aralık 2016 günü İstanbul’da meydana gelen bombalı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Hasan Bilgin’in Kozlu’daki ailesini ziyaret ettiler
Zonguldak Valisi Ali KABAN ve eşi Neriman KABAN 10 Aralık 2016 günü İstanbul’da meydana gelen bombalı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Hasan Bilgin’in Kozlu’daki ailesini ziyaret ettiler. Şehit ailesine başsağlığı dileklerinde bulunan Vali Kaban daima şehit ailelerin yanlarında olarak, onların acılarını paylaştıklarını, ülkenin birliğini ve bütünlüğünü hiçbir şekilde hainlerin bozamayacağını söyledi. Ziyaret sırasında Kuran- ı Kerim okunarak dualar edildi. Ziyarette Vali Kaban’a Kozlu Kaymakamı Ahmet KARAKAYA ve eşi, Zonguldak İl Emniyet Müdürü A. Metin TURANLI ve eşi, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk SELVİ ve eşi ile İlçe Müftü Vekili İl Müftü Yardımcısı Kemal TÜRKSOY ve diğer yetkililer eşlik etti.
Zonguldak Protokolü 10 Aralık 2016 günü İstanbul’da meydana gelen bombalı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Hasan Bilgin’in Kozlu’daki ailesini ziyaret ettiler

Zonguldak Valisi Ali KABAN ve eşi Neriman KABAN 10 Aralık 2016 günü İstanbul’da meydana gelen bombalı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Hasan Bilgin’in Kozlu’daki ailesini ziyaret ettiler. Şehit ailesine başsağlığı dileklerinde bulunan Vali Kaban daima şehit ailelerin yanlarında olarak, onların acılarını paylaştıklarını, ülkenin birliğini ve bütünlüğünü hiçbir şekilde hainlerin bozamayacağını söyledi.

Ziyaret sırasında Kuran- ı Kerim okunarak dualar edildi. Ziyarette Vali Kaban’a Kozlu Kaymakamı Ahmet KARAKAYA ve eşi, Zonguldak İl Emniyet Müdürü A. Metin TURANLI ve eşi, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk SELVİ ve eşi ile İlçe Müftü Vekili İl Müftü Yardımcısı Kemal TÜRKSOY ve diğer yetkililer eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.