Sitenin sağında bir giydirme reklam

PLAJLAR ÜCRETSİZ DEDİ AMA…

Kozlu 24.06.2014 - 20:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7200+ kez okundu.
 

PLAJLAR ÜCRETSİZ DEDİ AMA…

Dediği ile yaptıkları birbirini tutmuyor!
Geçtiğimiz günlerde Ilıksu ve Değirmenağzı Plajlarının yaz sezonuna hazır olduğu ve bu yıl plaj girişlerinin vatandaşlara ücretsiz olacağı, ancak araç girişlerinden ücret alınacağı yönünde bir açıklama yapan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in söylemleri tersine yaptığı uygulamalar kamuoyunda eleştiri konusu oldu. Halk Plajlarının 2014 yaz sezonunda ücretsiz olacağı müjdesini vermesinin  hemen ardından Değirmenağzı plajındaki büfeyi ihaleye çıkaran ve kamuoyunda bir milletvekilinin kardeşine adrese teslim olarak verileceği iddialarının gündeme gelmesi ile sonucu açıklanmayan ihale sonucunun ardından Kozlu’lu vatandaşlar başkan şahin’e tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler; ‘Başkan yaz başlangıcında, güya plajların halka ücretsiz olacağı müjdesini verdi. Ancak hemen ardından Kozlu Kamuoyunda çok ses getiren bir ihale ile Değirmenağzı plajındaki büfeyi bir milletvekilinin kardeşine spariş ihaleye çıkarttığı iddia edildi. Duyduğumuza göre ihalede aylık 3 Bin 500 TL fiyat verilmiş. Değirmenağzı plajında bir büfe ayda 3 Bin 500 TL para kazanamayacağına göre, bu kirayı plaja gelen vatandaştan başka türlü çıkartacaktır. Bunun başka açıklaması yok. Nerede kaldı başkanın vatandaş sevgisi? Vatandaşı düşünmesi? Çoğunluğu emekli ve dargelirliden oluşan vatandaşların yazın sıcağından bunaldığında gittiği bir halk plajları vardı, böyle uygulamalarla vatandaşı oradan da uzaklaştıracaklar. Şimdi kamuoyunda Ilıksu plajının işletmesinin de Belediye adına bir Belediye Meclis üyesinin kardeşine verildiği konuşuluyor. Bunlar vatandaşı değil, yandaşını düşünen zihniyetin yapacağı uygulamalar. Bu anlayışı esefle kınıyoruz.’dediler.
Dediği ile yaptıkları birbirini tutmuyor!

Geçtiğimiz günlerde Ilıksu ve Değirmenağzı Plajlarının yaz sezonuna hazır olduğu ve bu yıl plaj girişlerinin vatandaşlara ücretsiz olacağı, ancak araç girişlerinden ücret alınacağı yönünde bir açıklama yapan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in söylemleri tersine yaptığı uygulamalar kamuoyunda eleştiri konusu oldu.

Halk Plajlarının 2014 yaz sezonunda ücretsiz olacağı müjdesini vermesinin  hemen ardından Değirmenağzı plajındaki büfeyi ihaleye çıkaran ve kamuoyunda bir milletvekilinin kardeşine adrese teslim olarak verileceği iddialarının gündeme gelmesi ile sonucu açıklanmayan ihale sonucunun ardından Kozlu’lu vatandaşlar başkan şahin’e tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler; ‘Başkan yaz başlangıcında, güya plajların halka ücretsiz olacağı müjdesini verdi. Ancak hemen ardından Kozlu Kamuoyunda çok ses getiren bir ihale ile Değirmenağzı plajındaki büfeyi bir milletvekilinin kardeşine spariş ihaleye çıkarttığı iddia edildi. Duyduğumuza göre ihalede aylık 3 Bin 500 TL fiyat verilmiş. Değirmenağzı plajında bir büfe ayda 3 Bin 500 TL para kazanamayacağına göre, bu kirayı plaja gelen vatandaştan başka türlü çıkartacaktır. Bunun başka açıklaması yok. Nerede kaldı başkanın vatandaş sevgisi? Vatandaşı düşünmesi? Çoğunluğu emekli ve dargelirliden oluşan vatandaşların yazın sıcağından bunaldığında gittiği bir halk plajları vardı, böyle uygulamalarla vatandaşı oradan da uzaklaştıracaklar. Şimdi kamuoyunda Ilıksu plajının işletmesinin de Belediye adına bir Belediye Meclis üyesinin kardeşine verildiği konuşuluyor. Bunlar vatandaşı değil, yandaşını düşünen zihniyetin yapacağı uygulamalar. Bu anlayışı esefle kınıyoruz.’dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.