Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU'YU İSTANBUL'A DAVET ETTİ

Kozlu 20.10.2022 - 23:36, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3930+ kez okundu.
 

KOZLU'YU İSTANBUL'A DAVET ETTİ

İstanbul Büyükçekmece Zonguldaklılar Derneği Başakanı Turan Özdemir Kozlu'da gerçekleştirdiği STK ziyaretleri çerçevesinde Kozlu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş nezlinde tüm Kozlulu Basın Mensuplarını aZonguldak Dernekleri (ZONDEF) tarafından 27-30 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul Maltepe sahilinde düzenlenecek olan 2. Zonguldak Günleri etkinliğine  davet eden Başkan Özdemir Zonguldak'ın tanıtımına büyük katkı sağlayacak bu etkinlikte Zonguldaklı basın mensuplarının katkısını çok önemsediklerini dile getirdi. KGC Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kozlulu basın mensupları olarak, Zonguldak'ın tanıtımı ve gelişimi adına yapılacak her türlü çalışmaya bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü katkı ve desteği vereceklerini dile getirdi.(BKH)

İstanbul Büyükçekmece Zonguldaklılar Derneği Başakanı Turan Özdemir Kozlu'da gerçekleştirdiği STK ziyaretleri çerçevesinde Kozlu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş nezlinde tüm Kozlulu Basın Mensuplarını aZonguldak Dernekleri (ZONDEF) tarafından 27-30 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul Maltepe sahilinde düzenlenecek olan 2. Zonguldak Günleri etkinliğine  davet eden Başkan Özdemir Zonguldak'ın tanıtımına büyük katkı sağlayacak bu etkinlikte Zonguldaklı basın mensuplarının katkısını çok önemsediklerini dile getirdi.

KGC Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kozlulu basın mensupları olarak, Zonguldak'ın tanıtımı ve gelişimi adına yapılacak her türlü çalışmaya bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü katkı ve desteği vereceklerini dile getirdi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.