Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU'DA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.03.2023 - 21:50, Güncelleme: 04.04.2023 - 00:56 7447+ kez okundu.
 

KOZLU'DA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü programı gerçekleştirildi.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü programı gerçekleştirildi. Belediye binası önündeki yeni kent meydanında düzenlenen tören saat 10.00'da İlçe protokolünün tören alanındaki yerini almasına müteakip başladı. İstiklal Marşı ve Saydı duruşunun ardından Kaymakamlık,Belediye Başkanlığı ve Şehit Aileleri çelenklerinin Atatürk Anıtına sunumunun ardından sona erdi. Çelenk sunum töreninin ardından 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108'inci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri, Kozlu Başakşehir Koleji'nde düzenlenen Program ile devam etti. Başakşehir Koleji çok amaçlı salonda Saat: 11:00'de saygı duruşu ve istiklal marşı'nın okunması ile başlayan program, Çanakkale Geçilmez Videosu sunumu, Günün Anlam ve Önemini belirtir konuşma, Anadolu'dan Çanakkale'ye Lirik dans gösterisi, Çanakkale Geçilmez adlı orotoryo, Adım Çanakkale şiirinin okunması, Hey Onbeşli türküsü, Çanakkale'de binlerce Mehmet oyununun ardından ödül törenine müteakip sona erdi. Programa Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Fatih Durukan , Kozlu İlçe Jandarma Komutanı Taha Özkök ve diğer İlçe protokolü üyelerinin yanı sıra öğrenci velileri katılım sağladı.   lakkhi.com rusigry.com vyrec.com
Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü programı gerçekleştirildi.

Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü programı gerçekleştirildi.
Belediye binası önündeki yeni kent meydanında düzenlenen tören saat 10.00'da İlçe protokolünün tören alanındaki yerini almasına müteakip başladı. İstiklal Marşı ve Saydı duruşunun ardından Kaymakamlık,Belediye Başkanlığı ve Şehit Aileleri çelenklerinin Atatürk Anıtına sunumunun ardından sona erdi.
Çelenk sunum töreninin ardından 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108'inci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri, Kozlu Başakşehir Koleji'nde düzenlenen Program ile devam etti.
Başakşehir Koleji çok amaçlı salonda Saat: 11:00'de saygı duruşu ve istiklal marşı'nın okunması ile başlayan program, Çanakkale Geçilmez Videosu sunumu, Günün Anlam ve Önemini belirtir konuşma, Anadolu'dan Çanakkale'ye Lirik dans gösterisi, Çanakkale Geçilmez adlı orotoryo, Adım Çanakkale şiirinin okunması, Hey Onbeşli türküsü, Çanakkale'de binlerce Mehmet oyununun ardından ödül törenine müteakip sona erdi.
Programa Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Fatih Durukan , Kozlu İlçe Jandarma Komutanı Taha Özkök ve diğer İlçe protokolü üyelerinin yanı sıra öğrenci velileri katılım sağladı.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.