Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYESİ'NE ALINAN ZABITA ARACINI KİM HİBE ETTİ?

Kozlu 06.11.2014 - 18:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 5045+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYESİ'NE ALINAN ZABITA ARACINI KİM HİBE ETTİ?

Geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediyesi’ne Zabıta aracı olarak kullanılmak üzere Fiat Doblo marka bir araç alındığı ifade edildi.
KOZLU BELEDİYESİ’NE ALINAN ZABITA ARACINI KİM HİBE ETTİ? Konu ile ilgili açıklama Kozlu Belediyesi’nin internet sitesinde şu şekilde verilmiş; ‘KOZLU BELEDİYESİ İLÇE STATÜSÜ KAPSAMINDA BÜNYESİNE ZABITA ARAÇI DAHİL ETTİ. KOZLU İLÇESİNDE GÖZLE GÖRÜLÜR DEĞİŞİMİN HALKI MEMNUN ETTİĞİ BELEDİYE BAŞKANI ERTAN ŞAHİN ARAÇIN SADECE ZABITA ARACINLA SINIRLI DEĞİL GEREKEN TÜM ARAÇ VE EKİBMANLARI BÜNYEMİZE DAĞİL EDİP KOZLUMUZA YAKIŞIR ŞEKİLDE HİZMET VERMEK İSTİYORUZ DEDİ.’ Belediyenin resmi internet sitesinde yazanlardan da anlaşılacağı üzere Belediye Bünyesine dahil olan Zabıta aracının ne şekilde dahil olduğuna dair en ufak bir açıklama yok! Biz araştırırken aracın hibe edildiğini duyduk! Hatta bir iddiaya göre bu araç,yakında yapılacak olan Belediyeye ait temizlik ihalesine girecek olan bir şirket tarafından Kozlu Belediyesi’ne hibe edilmiş! Şimdi kamuoyu adına soruyoruz; Belediyelerin bağış kabul etme yetkisi kanunen var! Ancak bu bağışın türü nedir? Şartlı bağış mı? Yoksa şartsız bağış mı?   Bu aracın kim tarafından neyin karşılığında Kozlu Belediyesine bağışlandığının cevabını verecek tek kişi Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin!(BKH)
Geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediyesi’ne Zabıta aracı olarak kullanılmak üzere Fiat Doblo marka bir araç alındığı ifade edildi.

KOZLU BELEDİYESİ’NE ALINAN ZABITA ARACINI KİM HİBE ETTİ?

Konu ile ilgili açıklama Kozlu Belediyesi’nin internet sitesinde şu şekilde verilmiş; ‘KOZLU BELEDİYESİ İLÇE STATÜSÜ KAPSAMINDA BÜNYESİNE ZABITA ARAÇI DAHİL ETTİ. KOZLU İLÇESİNDE GÖZLE GÖRÜLÜR DEĞİŞİMİN HALKI MEMNUN ETTİĞİ BELEDİYE BAŞKANI ERTAN ŞAHİN ARAÇIN SADECE ZABITA ARACINLA SINIRLI DEĞİL GEREKEN TÜM ARAÇ VE EKİBMANLARI BÜNYEMİZE DAĞİL EDİP KOZLUMUZA YAKIŞIR ŞEKİLDE HİZMET VERMEK İSTİYORUZ DEDİ.’

Belediyenin resmi internet sitesinde yazanlardan da anlaşılacağı üzere Belediye Bünyesine dahil olan Zabıta aracının ne şekilde dahil olduğuna dair en ufak bir açıklama yok!

Biz araştırırken aracın hibe edildiğini duyduk!

Hatta bir iddiaya göre bu araç,yakında yapılacak olan Belediyeye ait temizlik ihalesine girecek olan bir şirket tarafından Kozlu Belediyesi’ne hibe edilmiş!

Şimdi kamuoyu adına soruyoruz;

  • Belediyelerin bağış kabul etme yetkisi kanunen var!
  • Ancak bu bağışın türü nedir?
  • Şartlı bağış mı?
  • Yoksa şartsız bağış mı?  

Bu aracın kim tarafından neyin karşılığında Kozlu Belediyesine bağışlandığının cevabını verecek tek kişi Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin!(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.