Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU KAYMAKAMLIĞI İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.04.2023 - 12:56, Güncelleme: 02.04.2023 - 13:07 9997+ kez okundu.
 

KOZLU KAYMAKAMLIĞI İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi KaymakamımHüseyin Ece' nin ev sahipliğinde Şehit Aileleri, Gazilerimiz ve Aileleri ve Depremzede Aileler ile İftar Programında bir araya gelindi.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Kaymakamı Hüseyin Ece' nin ev sahipliğinde Şehit Aileleri, Gazilerimiz ve Aileleri ve Depremzede Aileler ile İftar Programında bir araya gelindi. Program öncesi Şehit, Gazi ve Depremzede  Aileleri ile sohbet eden Kaymakam Ece ve Kozlu belediye Başkanı Ali Bektaş,ilgili kurumlara iletilmek üzere istek ve temennileri aldılar. Polisevi'nde düzenlenen iftar programına; Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğmn Ali Taha Özkök, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Durukan, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İlçe Sağlık Müdürü Dr Abdukadir Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın, İYİ Parti İlçe Başkanı Ender Adıbaş, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İlçe Başkanı Muhammed Özdemir, İlçe Müftüsü Şevket Bulut, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Cantaş, daire müdürleri, Belediye meclis üyeleri, şehit ve gazi aileleri katıldı.Programda iftar öncesi Aziz Şehitlerimiz, ebediyete irtihal etmiş Kahraman Gazilerimiz ile yaşanan depremlerde ve diğer afetlerde yitirdiğimiz kıymetli vatandaşlarımızın ruhlarına Kur'an-ı Kerim okunarak dualar gönderildi.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi KaymakamımHüseyin Ece' nin ev sahipliğinde Şehit Aileleri, Gazilerimiz ve Aileleri ve Depremzede Aileler ile İftar Programında bir araya gelindi.

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Kaymakamı Hüseyin Ece' nin ev sahipliğinde Şehit Aileleri, Gazilerimiz ve Aileleri ve Depremzede Aileler ile İftar Programında bir araya gelindi.

Program öncesi Şehit, Gazi ve Depremzede  Aileleri ile sohbet eden Kaymakam Ece ve Kozlu belediye Başkanı Ali Bektaş,ilgili kurumlara iletilmek üzere istek ve temennileri aldılar.

Polisevi'nde düzenlenen iftar programına; Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğmn Ali Taha Özkök, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Durukan, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İlçe Sağlık Müdürü Dr Abdukadir Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın, İYİ Parti İlçe Başkanı Ender Adıbaş, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İlçe Başkanı Muhammed Özdemir, İlçe Müftüsü Şevket Bulut, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Cantaş, daire müdürleri, Belediye meclis üyeleri, şehit ve gazi aileleri katıldı.Programda iftar öncesi Aziz Şehitlerimiz, ebediyete irtihal etmiş Kahraman Gazilerimiz ile yaşanan depremlerde ve diğer afetlerde yitirdiğimiz kıymetli vatandaşlarımızın ruhlarına Kur'an-ı Kerim okunarak dualar gönderildi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.