Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYESİNDE SEÇİM YAPILDI

Kozlu 09.04.2021 - 17:12, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7229+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYESİNDE SEÇİM YAPILDI

Kozlu Belediye Başkanlığının Nisan ayı olağan meclis toplantısının birinci oturumu 5 Nisan 2021 Pazartesi günü Saat:14.00’da Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
15 gündem maddesinin görüşüleceği Nisan ayının ilk oturumunda İYİ Parti Meclis grubunun bir önergesi oybirliğiyle gündeme 16’ncı madde olarak dahil edildi. Yoklama ve açılışa müteakip saygı duruşu ile başlayan Meclis Toplantısına, gündem maddelerinin okunması ve bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin görüşülmesi ile devam edildi.  Kapalı zarf ve gizli oyla; Meclis Katipliği, Meclis Başkanvekilliği ve ihtisas komisyonları seçimleri yapıldı. Meclis Kâtipliğine Hüseyin Yılmaz ile Deniz Yayalar asil üye olarak seçilirken, Muharrem Karakuş ile Şevket Akman ise yedek üye olarak seçildi. Meclisi 1. Başkanvekilliğine Hasan Bayram, 2. Başkanvekilliğine ise Şennur Danış seçildi. Daimi Encümen üyeliğine Serkan Günay ile Ümit Karaarslan seçildi. İhtisas Komisyonları için AK Parti, İYİ Parti ve CHP grupları ortak önerge verdi. Bütçe Komisyonu: Şennur Danış ve Hatice Girgin (AK Parti), Cihan Değirmenci (CHP). İmar Komisyonu: Muharrem Karakuş ve Hasan Bayram (AK Parti) Nizamettin Aydın (İYİ Parti). Karma Komisyonu: Serkan Günay, Şevket Akman (AK Parti),  Bahattin Topal (İYİ Parti). Trafik Komisyonu: Şevket Akman ve Hasan Bayram (AK Parti), Cahit Kılıç (CHP) Şeklinde belirlendi. (BKH)
Kozlu Belediye Başkanlığının Nisan ayı olağan meclis toplantısının birinci oturumu 5 Nisan 2021 Pazartesi günü Saat:14.00’da Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
15 gündem maddesinin görüşüleceği Nisan ayının ilk oturumunda İYİ Parti Meclis grubunun bir önergesi oybirliğiyle gündeme 16’ncı madde olarak dahil edildi.
Yoklama ve açılışa müteakip saygı duruşu ile başlayan Meclis Toplantısına, gündem maddelerinin okunması ve bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin görüşülmesi ile devam edildi.
 Kapalı zarf ve gizli oyla; Meclis Katipliği, Meclis Başkanvekilliği ve ihtisas komisyonları seçimleri yapıldı.
Meclis Kâtipliğine Hüseyin Yılmaz ile Deniz Yayalar asil üye olarak seçilirken, Muharrem Karakuş ile Şevket Akman ise yedek üye olarak seçildi.
Meclisi 1. Başkanvekilliğine Hasan Bayram, 2. Başkanvekilliğine ise Şennur Danış seçildi.
Daimi Encümen üyeliğine Serkan Günay ile Ümit Karaarslan seçildi.
İhtisas Komisyonları için AK Parti, İYİ Parti ve CHP grupları ortak önerge verdi.
Bütçe Komisyonu: Şennur Danış ve Hatice Girgin (AK Parti), Cihan Değirmenci (CHP).
İmar Komisyonu: Muharrem Karakuş ve Hasan Bayram (AK Parti) Nizamettin Aydın (İYİ Parti).
Karma Komisyonu: Serkan Günay, Şevket Akman (AK Parti),  Bahattin Topal (İYİ Parti).
Trafik Komisyonu: Şevket Akman ve Hasan Bayram (AK Parti), Cahit Kılıç (CHP)
Şeklinde belirlendi. (BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.