Sitenin sağında bir giydirme reklam

KİLİMLİ SAHİL YOLUNA SOSYAL TESİSLER YAPILACAK

Zonguldak 23.05.2024 - 08:03, Güncelleme: 23.05.2024 - 08:03 1000+ kez okundu.
 

KİLİMLİ SAHİL YOLUNA SOSYAL TESİSLER YAPILACAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı müjdeyi verdi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak- Kilimli arasında 70 bin 176 metrekare alanının halkın hizmetine sunulacağını söyledi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak- Kilimli arasında bulunan bölgeye sosyal alanlar yapılacağını açıkladı. Bölgede incelemede bulunan Milletvekili Avcı: “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın öncülüğünde Uzunkum ve Aslankayası Tünelleri arasında kalan 70.162 m2 ‘lik alanı; bisiklet yolları, mesire alanları ile donatacağımız, ailelerin vakit geçirebileceği, sosyal yaşam anlamında şehrimize değer katacak, peyzaj çalışmaları ile yeşil alanlar kazandıracağımız bir alana dönüştürüyoruz. Önemle belirtmeliyim ki, bu alanı ticari amaçlı kullanımına yönelik tekliflerin gelmesine rağmen bizler Zonguldaklı hemşehrilerimizin kullanabileceği bir sosyal yaşam alanı olması istedik. İnşallah kısa sürede burayı tamamlayıp hizmete sunacağız. Çevre, Şehircilik Ve  İklim Değişikliği Bakanlığımız Zonguldak’a 21 Yılda 99 Milyon 362 Bin TL Yatırım Yaptı Zonguldak’ımızı daha yaşanabilir bir şehir yapabilmek için Çevre ve Şehircilik alanında yatırımlarımıza devam ediyoruz. 2002 yılından bu zamana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından Zonguldak’ımıza 99 Milyon 362 Bin Türk Lirası yatırım yapıldı. 2024’de De Yatırımlar Devam Ediyor 2024 yılında da bakanlığın projelerinde Karadeniz Ereğli ilçesindeki vergi dairesinin hizmet binasının onarımı ile Çaycuma ilçesine vergi dairesi müdürlüğü ile tarım müdürlüğü hizmet binalarının yapımının yer aldığını, yatırımların aralıksız devam etmektedir. Her şey Zonguldak’ımız için”dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı müjdeyi verdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak- Kilimli arasında 70 bin 176 metrekare alanının halkın hizmetine sunulacağını söyledi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak- Kilimli arasında bulunan bölgeye sosyal alanlar yapılacağını açıkladı. Bölgede incelemede bulunan Milletvekili Avcı: “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın öncülüğünde Uzunkum ve Aslankayası Tünelleri arasında kalan 70.162 m2 ‘lik alanı; bisiklet yolları, mesire alanları ile donatacağımız, ailelerin vakit geçirebileceği, sosyal yaşam anlamında şehrimize değer katacak, peyzaj çalışmaları ile yeşil alanlar kazandıracağımız bir alana dönüştürüyoruz.

Önemle belirtmeliyim ki, bu alanı ticari amaçlı kullanımına yönelik tekliflerin gelmesine rağmen bizler Zonguldaklı hemşehrilerimizin kullanabileceği bir sosyal yaşam alanı olması istedik. İnşallah kısa sürede burayı tamamlayıp hizmete sunacağız.

Çevre, Şehircilik Ve  İklim Değişikliği Bakanlığımız Zonguldak’a 21 Yılda 99 Milyon 362 Bin TL Yatırım Yaptı

Zonguldak’ımızı daha yaşanabilir bir şehir yapabilmek için Çevre ve Şehircilik alanında yatırımlarımıza devam ediyoruz. 2002 yılından bu zamana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından Zonguldak’ımıza 99 Milyon 362 Bin Türk Lirası yatırım yapıldı.

2024’de De Yatırımlar Devam Ediyor

2024 yılında da bakanlığın projelerinde Karadeniz Ereğli ilçesindeki vergi dairesinin hizmet binasının onarımı ile Çaycuma ilçesine vergi dairesi müdürlüğü ile tarım müdürlüğü hizmet binalarının yapımının yer aldığını, yatırımların aralıksız devam etmektedir. Her şey Zonguldak’ımız için”dedi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.