Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAYMAKAMLIK BİR ÇALIŞMA BAŞLATTI MI?

Eğitim 07.12.2016 - 21:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4419+ kez okundu.
 

KAYMAKAMLIK BİR ÇALIŞMA BAŞLATTI MI?

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Adana'nın Aladağ İlçesinde meydana gelen ve 11 öğrenci ile 1 eğitmenin hayatını kaybettiği öğrenci yurdu yangınının ardından ülke çapında gözler öğrenci yurtlarına çevrildi.Zonguldak'ın öğrenci yurtları bakımından en kalabalık ilçesi konumunda olan ve binlerce öğrencinin barındığı Kozlu'daki öğrenci yurtlarının denetimi ile ilgili Kozlu Kaymakamlığı'nın ciddi bir denetim başlatıp başlatmadığı kamuoyu tarafından merak ediliyor.Bu yurtlar deprem yönetmeliğine uygun mu?Çürük dışı sonradan kaplanarak yurt haline getirilmiş binalarda olası bir deprem durumunda facia yaşanmaması bile içten değil!Bu bakımdan Kozlu Kaymakamlığının başlattığı bir inceleme olup olmadığı merak ediliyor.Ayrıca Kozlu'da birçok öğrenci yurdu, pansiyon ve öğrenci konuk evi konumundaki işletmelerin yangın merdiveni olmadığı ve olanlarında gerekli şartları sağlamadığı ileri sürülüyor.Yine Fatih Sitesinde 'SÜBYAN MEKTEBİ' adı altında küçük yaştaki çocukların dini eğitim adı altında Cumhuriyet rejimi ve çağdaş laik düzen karşıtı eğitim alarak beyinlerinin yıkandığı, hangi yasal çerçeveye uydurularak eğitim vermesine izin verildiği bilinmeyen okul ya da dershane benzeri denetimsiz yapılar olduğu ileri sürülüyor.Kozlu Kaymakamlığının bunlardan bilgisi var mı? Ya da kaymakamlık bunların denetimini gerektiğince yapıyor mu?İnanıyoruz ki, Kozlu Kaymakamı Sayın Ahmet Karakaya bu konu hakkında kapsamlı bir çalışma başlatacak, başlatmış ise de kamuoyunu rahatlatmak amacıyla bilgilendirecektir. (BKH)

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Adana'nın Aladağ İlçesinde meydana gelen ve 11 öğrenci ile 1 eğitmenin hayatını kaybettiği öğrenci yurdu yangınının ardından ülke çapında gözler öğrenci yurtlarına çevrildi.
Zonguldak'ın öğrenci yurtları bakımından en kalabalık ilçesi konumunda olan ve binlerce öğrencinin barındığı Kozlu'daki öğrenci yurtlarının denetimi ile ilgili Kozlu Kaymakamlığı'nın ciddi bir denetim başlatıp başlatmadığı kamuoyu tarafından merak ediliyor.
Bu yurtlar deprem yönetmeliğine uygun mu?
Çürük dışı sonradan kaplanarak yurt haline getirilmiş binalarda olası bir deprem durumunda facia yaşanmaması bile içten değil!
Bu bakımdan Kozlu Kaymakamlığının başlattığı bir inceleme olup olmadığı merak ediliyor.
Ayrıca Kozlu'da birçok öğrenci yurdu, pansiyon ve öğrenci konuk evi konumundaki işletmelerin yangın merdiveni olmadığı ve olanlarında gerekli şartları sağlamadığı ileri sürülüyor.
Yine Fatih Sitesinde 'SÜBYAN MEKTEBİ' adı altında küçük yaştaki çocukların dini eğitim adı altında Cumhuriyet rejimi ve çağdaş laik düzen karşıtı eğitim alarak beyinlerinin yıkandığı, hangi yasal çerçeveye uydurularak eğitim vermesine izin verildiği bilinmeyen okul ya da dershane benzeri denetimsiz yapılar olduğu ileri sürülüyor.
Kozlu Kaymakamlığının bunlardan bilgisi var mı? Ya da kaymakamlık bunların denetimini gerektiğince yapıyor mu?
İnanıyoruz ki, Kozlu Kaymakamı Sayın Ahmet Karakaya bu konu hakkında kapsamlı bir çalışma başlatacak, başlatmış ise de kamuoyunu rahatlatmak amacıyla bilgilendirecektir. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.