Sitenin sağında bir giydirme reklam

KGC BAŞKANI TANSEL KARDEŞ'E OPERASYON

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.05.2023 - 12:09, Güncelleme: 10.05.2023 - 12:09 8153+ kez okundu.
 

KGC BAŞKANI TANSEL KARDEŞ'E OPERASYON

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş idrar yolları ile ilgili rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta bir ameliyat geçirdi
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş idrar yolları ile ilgili rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta bir ameliyat geçirdi. Ameliyatı Bülent Ecevit Üniversitesi Üroloji Ana Bilim Dalı Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Bülent Akduman ve Ecomar Hastanesi Üroloji Doktorlarından Op.Dr. Okan Yavuzalp gerçekleştirdi. TUR-P lazer tekniği ile gerçekleştirilen başarılı ameliyat sonrası bir akşam hastanede gözetim altında kalan KGC Başkanı Tansel Kardeş ertesi gün taburcu edilerek evinde istirahate çekildi.  Kardeş'e bir gün hastanede kaldığı süre içerisinde uzaktan ve yakından çok sayıda ziyaretçi bizzat ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan KGC Başkanı Tansel Kardeş, şunları söyledi; Zonguldak halkı bu tür lazer ile yapılan ileri teknoloji modeli ameliyatları sadece Ankara ve İstanbul'da yapılıyor sanıyor. Oysa ki şehrimizde Prof. Dr. Bülent Akduman hocam gibi bu tür ileri teknoloji ameliyatları gerçekleştiren çok başarılı doktorlar var. Ayrıca işin ekonomik boyutu büyük şehirlere göre burada çok daha hesaplı sayılır.  Prof. Dr.Bülent Akduman hocam başta olmak üzere Op.Dr Okan Yavuzalp hocam ve tüm Üroloji ekibine bu başarılı operasyondan ve kısa sürede sağlığıma kavuşturdukları için şükranlarımı sunuyorum. Tedavi sürecim içerisinde başta Zonguldak Valimiz Mustafa Tutulmaz olmak üzere Valilik Özel Kalem Müdürü M. Zafer Alas, önceki dönem Zonguldak Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir, MHP Milletvekili Adayı MYK Üyesi Murat Kotra ile telefonla arayan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm sevenlerime ve bizzat ziyaretime gelerek geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ederim. 
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş idrar yolları ile ilgili rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta bir ameliyat geçirdi

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş idrar yolları ile ilgili rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta bir ameliyat geçirdi.
Ameliyatı Bülent Ecevit Üniversitesi Üroloji Ana Bilim Dalı Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Bülent Akduman ve Ecomar Hastanesi Üroloji Doktorlarından Op.Dr. Okan Yavuzalp gerçekleştirdi.
TUR-P lazer tekniği ile gerçekleştirilen başarılı ameliyat sonrası bir akşam hastanede gözetim altında kalan KGC Başkanı Tansel Kardeş ertesi gün taburcu edilerek evinde istirahate çekildi. 
Kardeş'e bir gün hastanede kaldığı süre içerisinde uzaktan ve yakından çok sayıda ziyaretçi bizzat ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan KGC Başkanı Tansel Kardeş, şunları söyledi;
Zonguldak halkı bu tür lazer ile yapılan ileri teknoloji modeli ameliyatları sadece Ankara ve İstanbul'da yapılıyor sanıyor. Oysa ki şehrimizde Prof. Dr. Bülent Akduman hocam gibi bu tür ileri teknoloji ameliyatları gerçekleştiren çok başarılı doktorlar var. Ayrıca işin ekonomik boyutu büyük şehirlere göre burada çok daha hesaplı sayılır. 
Prof. Dr.Bülent Akduman hocam başta olmak üzere Op.Dr Okan Yavuzalp hocam ve tüm Üroloji ekibine bu başarılı operasyondan ve kısa sürede sağlığıma kavuşturdukları için şükranlarımı sunuyorum.
Tedavi sürecim içerisinde başta Zonguldak Valimiz Mustafa Tutulmaz olmak üzere Valilik Özel Kalem Müdürü M. Zafer Alas, önceki dönem Zonguldak Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir, MHP Milletvekili Adayı MYK Üyesi Murat Kotra ile telefonla arayan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm sevenlerime ve bizzat ziyaretime gelerek geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ederim. 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.