Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 178’İNCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANIYOR

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.04.2023 - 11:36, Güncelleme: 12.04.2023 - 11:36 9887+ kez okundu.
 

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 178’İNCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANIYOR

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü Zonguldak’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü Zonguldak’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlama etkinlikleri Zonguldak Valilik alanı önündeki Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve saygı duruşuna müteakip Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşma ile başladı. Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyarete eden İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş , Emniyet Müdür Yardımcıları ve genç polis memurlarından oluşan ekip,  ardından şehit Polis mezarlığını ziyaret ederek karanfil bırakılıp dualar ettiler. Kutlamalar çerçevesinde İkindi namazı sonrası Uzun Mehmet Camiisi’nde şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu. Uzun Mehmet Camiisi’nde okutulan Kuran-ı Kerim tilavetine İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Tarım  ve Orman İl Müdürü Cemalettin Çataklı, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Çantaş, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Murat Kanlı, İl Müftüsü Aşır Durgun, Emniyet teşkilatı personeli ve asker personelleri katıldı.
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü Zonguldak’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü Zonguldak’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Kutlama etkinlikleri Zonguldak Valilik alanı önündeki Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve saygı duruşuna müteakip Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşma ile başladı.

Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyarete eden İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş , Emniyet Müdür Yardımcıları ve genç polis memurlarından oluşan ekip,  ardından şehit Polis mezarlığını ziyaret ederek karanfil bırakılıp dualar ettiler.

Kutlamalar çerçevesinde İkindi namazı sonrası Uzun Mehmet Camiisi’nde şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Uzun Mehmet Camiisi’nde okutulan Kuran-ı Kerim tilavetine İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Tarım  ve Orman İl Müdürü Cemalettin Çataklı, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Çantaş, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Murat Kanlı, İl Müftüsü Aşır Durgun, Emniyet teşkilatı personeli ve asker personelleri katıldı.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.