Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ'NİN KÖY İFTARLARI DEVAM EDİYOR

Zonguldak (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.04.2023 - 10:14, Güncelleme: 03.04.2023 - 10:32 9915+ kez okundu.
 

AK PARTİ'NİN KÖY İFTARLARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti tam kadro köylere her akşam adeta çıkarma yapıyor.
Ak Parti tam kadro köylere her akşam adeta çıkarma yapıyor. Ramazan ayını fırsat bilip, her akşam farklı köylerde vatandaşların iftar sofralarına misafir olan Ak Partililer, namaz sonrası vatandaşlarla sohbet edip sorun ve taleplerini dinliyorlar. Önceki gün Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, il genel meclis başkanı Necdet Karaveli,Kozlu Belediye başkanı Ali Bektaş, il genel meclis üyesi Kerim Yılmaz, Kozlu ilçe kadın kolları başkanı Yasemin Demir Başar ve yönetimi, Kozlu İlçe gençlik kolları başkanı Çağdaş Kardaş ve yönetimi ile Kozlu ilçe yönetim kurulu üyeleri, Köserecik ve Balçıklı köylerimizde düzenlenen iftar davetlerine katıldı. Vatandaştan gördükleri ilgiden çok memnun kaldıklarını dile getiren Ak Partililer, ‘Hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Bu güne kadar vatandaşlarımızla aramıza hiç kimse giremedi, bundan sonra da giremeyecektir. Vatandaşımız samimiyetle uzanan eli ve yapmacık tavırları çok iyi ayırt ediyor’ ifadelerini kullandılar.
Ak Parti tam kadro köylere her akşam adeta çıkarma yapıyor.

Ak Parti tam kadro köylere her akşam adeta çıkarma yapıyor.

Ramazan ayını fırsat bilip, her akşam farklı köylerde vatandaşların iftar sofralarına misafir olan Ak Partililer, namaz sonrası vatandaşlarla sohbet edip sorun ve taleplerini dinliyorlar.

Önceki gün Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, il genel meclis başkanı Necdet Karaveli,Kozlu Belediye başkanı Ali Bektaş, il genel meclis üyesi Kerim Yılmaz, Kozlu ilçe kadın kolları başkanı Yasemin Demir Başar ve yönetimi, Kozlu İlçe gençlik kolları başkanı Çağdaş Kardaş ve yönetimi ile Kozlu ilçe yönetim kurulu üyeleri, Köserecik ve Balçıklı köylerimizde düzenlenen iftar davetlerine katıldı.

Vatandaştan gördükleri ilgiden çok memnun kaldıklarını dile getiren Ak Partililer, ‘Hemşehrilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Bu güne kadar vatandaşlarımızla aramıza hiç kimse giremedi, bundan sonra da giremeyecektir. Vatandaşımız samimiyetle uzanan eli ve yapmacık tavırları çok iyi ayırt ediyor’ ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.