Sitenin sağında bir giydirme reklam

KGYS İLE ASAYİŞ BERKEMAL

Zonguldak (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2019 - 21:33, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7498+ kez okundu.
 

KGYS İLE ASAYİŞ BERKEMAL

Zonguldak'ın güvenliği KGYS kameraları ile artıyor
Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, kentin güvenliğinin KGYS kameralarıyla arttığını ifade etti.  İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) şehir kapasitesinin yakında yüzde 100 artacağını ifade etti. Turanlı, "Okul çevrelerini, yolu, taşan, coşan dereyi, araçlı yayalı trafiği, yaya kaldırımını, kırmızı ışıktaki aracı, meydanlardaki hareketi, çarşıdaki bereketi huzur için sizin için daha çok izleyeceğiz" diye konuştu.
Zonguldak'ın güvenliği KGYS kameraları ile artıyor

Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, kentin güvenliğinin KGYS kameralarıyla arttığını ifade etti. 

İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) şehir kapasitesinin yakında yüzde 100 artacağını ifade etti. Turanlı, "Okul çevrelerini, yolu, taşan, coşan dereyi, araçlı yayalı trafiği,
yaya kaldırımını, kırmızı ışıktaki aracı, meydanlardaki hareketi, çarşıdaki bereketi huzur için sizin için daha çok izleyeceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.