Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozlu HEM, eserlerini 67 Burda AVM'de sergiledi

Gündem 12.11.2018 - 17:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4426+ kez okundu.
 

Kozlu HEM, eserlerini 67 Burda AVM'de sergiledi

Kozlu Halk Eğitim Merkezi'nin 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü dolayısıyla Esas 67 Burda AVM'de gerçekleştirdiği sergi açıldı. Sergi 10-11 Kasım tarihleri arasında sergilendi. Sergi için Kozlu Halk Eğitim Merkezi çalışanlar ve kursiyerleri yaklaşık bir yıllık çalışma yaptılar. Sergide, nakış, sulu boya, yüzey süsleme, mozaik, tel kırma, seramik gibi yaklaşık 40 esere yer verildi. Sergide ayrıca Esas 67 Burda AVM'nin de katkılarıyla çocuklara Nutuk kitabı dağıtıldı. Nutuk kitabı dağıtımı sırasında minikler şeref defterine Atatürk ile ilgili düşüncelerini yazmaları istendi. Sergi halk tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

Kozlu Halk Eğitim Merkezi'nin 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü dolayısıyla Esas 67 Burda AVM'de gerçekleştirdiği sergi açıldı. Sergi 10-11 Kasım tarihleri arasında sergilendi. 
Sergi için Kozlu Halk Eğitim Merkezi çalışanlar ve kursiyerleri yaklaşık bir yıllık çalışma yaptılar. Sergide, nakış, sulu boya, yüzey süsleme, mozaik, tel kırma, seramik gibi yaklaşık 40 esere yer verildi. Sergide ayrıca Esas 67 Burda AVM'nin de katkılarıyla çocuklara Nutuk kitabı dağıtıldı. Nutuk kitabı dağıtımı sırasında minikler şeref defterine Atatürk ile ilgili düşüncelerini yazmaları istendi. Sergi halk tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.