Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARAVELİ’NİN BABA ACISI

Kozlu 28.02.2018 - 21:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7749+ kez okundu.
 

KARAVELİ’NİN BABA ACISI

Zonguldak İl genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’ni babası Ramazan Karaveli vefat etti.
Zonguldak İl genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’ni babası Ramazan Karaveli vefat etti. Bir süredir BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Ramazan Karaveli 28 Şubat Çarşamba günü vefat etti. Babasının vefat haberi ile yıkılan Necdet Karaveli’ye siyaset ve bürokrasi dünyasından çok sayıda arkadaşı taziyede bulundu. Merhum Ramazan Karaveli’nin cenazesi 1 Mart Perşembe günü Çardaş köyünde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Merhum Ramazan Karaveli’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli olmak üzere tüm evlatları, yakınları dost ve sevenlerine başsağlığı dileriz.  (BKH)
Zonguldak İl genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’ni babası Ramazan Karaveli vefat etti.

Zonguldak İl genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’ni babası Ramazan Karaveli vefat etti.

Bir süredir BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Ramazan Karaveli 28 Şubat Çarşamba günü vefat etti. Babasının vefat haberi ile yıkılan Necdet Karaveli’ye siyaset ve bürokrasi dünyasından çok sayıda arkadaşı taziyede bulundu.

Merhum Ramazan Karaveli’nin cenazesi 1 Mart Perşembe günü Çardaş köyünde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Merhum Ramazan Karaveli’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli olmak üzere tüm evlatları, yakınları dost ve sevenlerine başsağlığı dileriz.  (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.