Sitenin sağında bir giydirme reklam

AHMET GÖREN DAĞITTI

Kozlu 15.12.2017 - 21:37, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4215+ kez okundu.
 

AHMET GÖREN DAĞITTI

Ak Parti Kozlu 6’ıncı Olağan Kongresinin ardından resmen İlçe Başkanı seçilerek göreve gelen Ahmet Gören yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ilk Yönetim Kurulu Toplantısında teşkilat içi görev dağılımını gerçekleştirdi. Ak Parti Genel Merkezi tarafından Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in görevden alınarak yerine Ahmet Gören’in atanması ile başlatılan süreç geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen 6’ıncı Olağan Kozlu İlçe Kongresinin yapılması ile tamamlanmıştı. Kongre sonrası resmen İlçe Başkanı seçilerek göreve gelen Ahmet Gören yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ilk Yönetim Kurulu Toplantısında teşkilat içi görev dağılımını gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Gören, yönetim kurulunda yer alan her üyeye belirli görevler verdiklerini belirterek, "Parti çalışmalarında verimliliğin artırılmasını planladık. İlçemize hayırlı olsun. Bu görevi kutsal bilerek her türlü şartta ve zeminde ilçemiz için var gücümüzle, Kozlu İlçe belediye meclis üyelerimizle birlik, beraberlik içinde çalışacağız ve ilçemizi şu an olduğu konumdan daha üst seviyelere çıkarmak ve çok önemsediğimiz 2019 hem yerel hem seçimleri için mücadele edeceğiz" dedi. Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören tarafından açıklanan görev dağılımı şu şekilde oluştu; Siyasi ve Hukuk işleri Abdullah Öcal, Teşkilat Başkanı Yalçın Aksu, Seçim İşleri Hafize Bozacıoğlu, İbrahim Bahtiyar, Tanıtım ve Medya Aydın Bozkurt, Yasemin Başar, Ekonomi İşleri Ahmet Koca, Yerel Yönetimler Yusuf Kenan Yiğit, İdari ve mali işler Namık Işıklı, Sosyal politikalar Celal Nezir, Sivil toplum ve halkla ilişkiler Nezaket Köksal ve İlçe Sekreteri Ali Kaya.(BKH)


Ak Parti Kozlu 6’ıncı Olağan Kongresinin ardından resmen İlçe Başkanı seçilerek göreve gelen Ahmet Gören yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ilk Yönetim Kurulu Toplantısında teşkilat içi görev dağılımını gerçekleştirdi.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in görevden alınarak yerine Ahmet Gören’in atanması ile başlatılan süreç geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen 6’ıncı Olağan Kozlu İlçe Kongresinin yapılması ile tamamlanmıştı.

Kongre sonrası resmen İlçe Başkanı seçilerek göreve gelen Ahmet Gören yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ilk Yönetim Kurulu Toplantısında teşkilat içi görev dağılımını gerçekleştirdi.

Başkan Ahmet Gören, yönetim kurulunda yer alan her üyeye belirli görevler verdiklerini belirterek, "Parti çalışmalarında verimliliğin artırılmasını planladık. İlçemize hayırlı olsun. Bu görevi kutsal bilerek her türlü şartta ve zeminde ilçemiz için var gücümüzle, Kozlu İlçe belediye meclis üyelerimizle birlik, beraberlik içinde çalışacağız ve ilçemizi şu an olduğu konumdan daha üst seviyelere çıkarmak ve çok önemsediğimiz 2019 hem yerel hem seçimleri için mücadele edeceğiz" dedi.


Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören tarafından açıklanan görev dağılımı şu şekilde oluştu; Siyasi ve Hukuk işleri Abdullah Öcal, Teşkilat Başkanı Yalçın Aksu, Seçim İşleri Hafize Bozacıoğlu, İbrahim Bahtiyar, Tanıtım ve Medya Aydın Bozkurt, Yasemin Başar, Ekonomi İşleri Ahmet Koca, Yerel Yönetimler Yusuf Kenan Yiğit, İdari ve mali işler Namık Işıklı, Sosyal politikalar Celal Nezir, Sivil toplum ve halkla ilişkiler Nezaket Köksal ve İlçe Sekreteri Ali Kaya.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.