Sitenin sağında bir giydirme reklam

Siyaset kazanı kaynıyor!

Gündem 29.09.2017 - 23:04, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8386+ kez okundu.
 

Siyaset kazanı kaynıyor!

DEDİ-KODU’CUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!Siyaset kazanı kaynıyor!Kozlu’da herkesin birbirine sorduğu bir soru var;‘AKP Kozlu İlçe Başkanı kim olur?’Ciddi anlamda adı anılan üç isim var;Serkan Günay (Genç İş adamı)Zeki Uludüz (Kozlu Sanayi Sitesi Başkanı)M.Ali Güzelkan (Emekli K.Albay) AKP Kozlu İlçe Kongresi’nin tarihi 14 Ekim olarak açıklanmıştı. Genel Merkez tarafından yeni bir tarih verilmezse 14 Ekime fazla zaman kalmadı. Büyük olasılıkla Genel merkez bu üç ismi son mülakat için Ankara’ya çağırıp nihayi adayı açıklayacak.Ancak dün itibariyle siyasi hatırı sayılır bir kaynaktan gelen bilgiye göre Genel Merkez, bu üç isimden dahil Kozlu’da adı anılan Başkan adaylarından hiç biri üzerinde karar kılmayacakmış…Peki Ne olacak?Kozlu’ya başka vilayetten ya da uzaydan bir başkan adayı bulup açıklamayacaklarına göre…Son anda yine Kozlu’dan sürpriz bir adayın adı açıklanacak demektir.Peki, Belediye Başkanı ve İlçe başkanının icazet vermediği bir isim açıklanır mı?Onun da muhasebesini aday adayları yapsın…

DEDİ-KODU’CUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!
Siyaset kazanı kaynıyor!
Kozlu’da herkesin birbirine sorduğu bir soru var;
‘AKP Kozlu İlçe Başkanı kim olur?’
Ciddi anlamda adı anılan üç isim var;
Serkan Günay (Genç İş adamı)
Zeki Uludüz (Kozlu Sanayi Sitesi Başkanı)
M.Ali Güzelkan (Emekli K.Albay)

AKP Kozlu İlçe Kongresi’nin tarihi 14 Ekim olarak açıklanmıştı. Genel Merkez tarafından yeni bir tarih verilmezse 14 Ekime fazla zaman kalmadı.
Büyük olasılıkla Genel merkez bu üç ismi son mülakat için Ankara’ya çağırıp nihayi adayı açıklayacak.
Ancak dün itibariyle siyasi hatırı sayılır bir kaynaktan gelen bilgiye göre Genel Merkez, bu üç isimden dahil Kozlu’da adı anılan Başkan adaylarından hiç biri üzerinde karar kılmayacakmış…
Peki Ne olacak?
Kozlu’ya başka vilayetten ya da uzaydan bir başkan adayı bulup açıklamayacaklarına göre…
Son anda yine Kozlu’dan sürpriz bir adayın adı açıklanacak demektir.
Peki, Belediye Başkanı ve İlçe başkanının icazet vermediği bir isim açıklanır mı?
Onun da muhasebesini aday adayları yapsın…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.