Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANK'TAN SEÇİM SONUCU DEĞERLENDİRMESİ

Kozlu 23.09.2017 - 23:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7857+ kez okundu.
 

BANK'TAN SEÇİM SONUCU DEĞERLENDİRMESİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kozlu İlçe delege seçimleri gerçekleştiriliyor.
Cumhuriyet Halk Partisi’ni Kozlu İlçe Teşkilatı’nda mahalle delege seçimleri 23-24 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi. İki gün devam eden seçimlerin sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Teşkilatı, mevcut İlçe Başkanı Cengiz Bank’a ait mavi listeden 67 delege, eski İlçe Başkanı Yaşar Yolcu’ya ait beyaz listeden 17 delege, Mehmet Bilgiliye ait pembe listeden 5 delege ve köy delegeleri olarak ta 25 delege ile doğal delege olan yönetim kurulundan da 13 delegenin belirlenmesi ile toplamda 127 delegesini belirlemiş oldu. Seçim sonuçlarını değerlendiren CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, delege seçimlerinin büyük bir sağduyu içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir biçimde geçtiğini ifade ederek tüm katılımcılara teşekkür etti.Bank sözlerini şu şekilde sürdürdü; ‘Kongre süreci içerisinde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiğimiz CHP Kozlu İlçe delege seçimlerini büyük bir sağduyu ve sukunet içerisinde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.Delege seçimi süresince liste çıkartan tüm aday arkadaşlara daha önce İlçe başkanı olmadan önce şahsımın yaşadığı sıkıntıları yaşatmamak adına her türlü imkanı sağladım. Birlik beraberlik içerisinde bir delege seçimi gerçekleştirdik.Başarısız olduğum ya da mahallemden bir oyla delege seçilemediğim yönündeki eleştirilere katılmıyorum.İlçe başkanı ve yönetim kurulu zaten doğal delegedir.Bu seçim sonucu bizim için bir başarı ölçüsüdür.Karşımda liste çıkartan tüm arkadaşlar partimizin ayrı bir değeridir ve hepsine saygım sonsuzdur. Cumhuriyet Halk Partisi’nde biat kültürü değil demokrasi anlayışı hâkimdir. Aday olmak, seçmek seçilmek demokrasinin ve demokrasiye çok değer veren CHP’nin vazgeçilmez ilkelerindendir. Ancak bu süreç içerisinde beni üzen bir tek şey olmuştur. Partimizin önceki dönem Milletvekili adayı olan Deniz Yavuzyılmaz kardeşimizin aylar öncesinden taraf olarak Yaşar Yolcu arkadaşımıza ait beyaz listeye açık destek vermesi, destek vermekle de kalmayıp aday gibi tüm çevresi ve unsurları ile diğer listelere karşı beyaz liste için adeta seçim savaşı vermiştir.Deniz Yavuzyılmaz’ın bu tavrı partimiz içerisinde hoş karşılanmamış, seçmen de kendisine gerekli cevabı vermiş ve Yavuzyılmaz aday olduğu listeden mahallesinde delege olamamıştır.Oysaki,Deniz Yavuzyılmaz gibi partimizin Milletvekili Adayı olmuş bir kişinin tüm liste çıkartan adaylara aynı mesafede olup tüm listelerin başında yer alması daha şık, daha etik ve bize yaraşır olurdu.10 Aralık’ta partimizin İlçe kongresi yapılacak. Delege sonuçlarının partimize Kozlu’ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.’ Dedi.(BKH)
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kozlu İlçe delege seçimleri gerçekleştiriliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’ni Kozlu İlçe Teşkilatı’nda mahalle delege seçimleri 23-24 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

İki gün devam eden seçimlerin sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Teşkilatı, mevcut İlçe Başkanı Cengiz Bank’a ait mavi listeden 67 delege, eski İlçe Başkanı Yaşar Yolcu’ya ait beyaz listeden 17 delege, Mehmet Bilgiliye ait pembe listeden 5 delege ve köy delegeleri olarak ta 25 delege ile doğal delege olan yönetim kurulundan da 13 delegenin belirlenmesi ile toplamda 127 delegesini belirlemiş oldu.

Seçim sonuçlarını değerlendiren CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, delege seçimlerinin büyük bir sağduyu içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir biçimde geçtiğini ifade ederek tüm katılımcılara teşekkür etti.
Bank sözlerini şu şekilde sürdürdü;

‘Kongre süreci içerisinde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiğimiz CHP Kozlu İlçe delege seçimlerini büyük bir sağduyu ve sukunet içerisinde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Delege seçimi süresince liste çıkartan tüm aday arkadaşlara daha önce İlçe başkanı olmadan önce şahsımın yaşadığı sıkıntıları yaşatmamak adına her türlü imkanı sağladım. Birlik beraberlik içerisinde bir delege seçimi gerçekleştirdik.
Başarısız olduğum ya da mahallemden bir oyla delege seçilemediğim yönündeki eleştirilere katılmıyorum.
İlçe başkanı ve yönetim kurulu zaten doğal delegedir.
Bu seçim sonucu bizim için bir başarı ölçüsüdür.
Karşımda liste çıkartan tüm arkadaşlar partimizin ayrı bir değeridir ve hepsine saygım sonsuzdur. Cumhuriyet Halk Partisi’nde biat kültürü değil demokrasi anlayışı hâkimdir. Aday olmak, seçmek seçilmek demokrasinin ve demokrasiye çok değer veren CHP’nin vazgeçilmez ilkelerindendir.
Ancak bu süreç içerisinde beni üzen bir tek şey olmuştur. Partimizin önceki dönem Milletvekili adayı olan Deniz Yavuzyılmaz kardeşimizin aylar öncesinden taraf olarak Yaşar Yolcu arkadaşımıza ait beyaz listeye açık destek vermesi, destek vermekle de kalmayıp aday gibi tüm çevresi ve unsurları ile diğer listelere karşı beyaz liste için adeta seçim savaşı vermiştir.
Deniz Yavuzyılmaz’ın bu tavrı partimiz içerisinde hoş karşılanmamış, seçmen de kendisine gerekli cevabı vermiş ve Yavuzyılmaz aday olduğu listeden mahallesinde delege olamamıştır.
Oysaki,Deniz Yavuzyılmaz gibi partimizin Milletvekili Adayı olmuş bir kişinin tüm liste çıkartan adaylara aynı mesafede olup tüm listelerin başında yer alması daha şık, daha etik ve bize yaraşır olurdu.
10 Aralık’ta partimizin İlçe kongresi yapılacak. Delege sonuçlarının partimize Kozlu’ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.’ Dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.