Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARAKUŞ’UN BALONU PATLADI MI?

Kozlu 08.09.2017 - 18:07, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7939+ kez okundu.
 

KARAKUŞ’UN BALONU PATLADI MI?

Kurban Bayramı öncesi Avukatları ile Zonguldak’a gelerek Bayramdan sonra gündemi sarsacak açıklamalar yapacağını dile getiren Kozlu eski Dağköy Güreş ağası, Emka’nın sahibi Tuncay Karakuş’un Bayramın sona ermesinin üzerinden 3 gün geçmesine rağmen herhangi bir açıklama yapmaması ve Basın kuruluşlarını bilgilendirmemesi kamuoyunda Karakuş’un girişimi blöf müydü? Şeklinde yorumlandı. Karakuş’un iddialarının odağında olan bir müteahhit ve kamu yetkilileri Karakuş’un açıklama yapacağına dair çıkışlarının tehdit ve blöf niteliğinde bir hareket olduğunu ifade ederek, Karakuş hakkında yargı yoluna gitmeye hazırlandıklarını, kendisinin elinde de bilgi ve belge varsa, böyle tehdit ve şantaj yolunu tercih etmek yerine elindeki bilgi ve belgeleri ilgili mercilere vererek şikayetçi olmasını tavsiye ettiklerini dile getirdiler.(BKH)

Kurban Bayramı öncesi Avukatları ile Zonguldak’a gelerek Bayramdan sonra gündemi sarsacak açıklamalar yapacağını dile getiren Kozlu eski Dağköy Güreş ağası, Emka’nın sahibi Tuncay Karakuş’un Bayramın sona ermesinin üzerinden 3 gün geçmesine rağmen herhangi bir açıklama yapmaması ve Basın kuruluşlarını bilgilendirmemesi kamuoyunda Karakuş’un girişimi blöf müydü? Şeklinde yorumlandı.

Karakuş’un iddialarının odağında olan bir müteahhit ve kamu yetkilileri Karakuş’un açıklama yapacağına dair çıkışlarının tehdit ve blöf niteliğinde bir hareket olduğunu ifade ederek, Karakuş hakkında yargı yoluna gitmeye hazırlandıklarını, kendisinin elinde de bilgi ve belge varsa, böyle tehdit ve şantaj yolunu tercih etmek yerine elindeki bilgi ve belgeleri ilgili mercilere vererek şikayetçi olmasını tavsiye ettiklerini dile getirdiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.