Sitenin sağında bir giydirme reklam

37 YIL SONRA BİR ARAYA GELDİLER

Gündem 12.07.2017 - 22:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8010+ kez okundu.
 

37 YIL SONRA BİR ARAYA GELDİLER

Askerlik arkadaşları 37 yıl sonra ilk kez buluştular.1959/1 tertip İstanbul'da yaşayan beş askerlik arkadaşı Gazetemiz Haber Müdürü Köksal Kardeş'in de katılımıyla 37 yıl sonra buluştular. 1979 yılında askerlik görevlerini yapmak üzere acemi birliklerinden Manisa Doğu Kışla Ege Ordu Muhabere Destek bölüğüne gelen gencecik insanlar 1980 yılında 12 Eylül Askeri Darbesinden sonra terhis olmuş, 37 yıl hiç görüşmemişler.Tesadüfler sonucu birbirlerinin izini bulan İstanbul'da yaşayan H.Tahsin Önen, Ayhan Er, Tacettin Demir, Ali Taşkın ve Ümit Sefer Turan 8 Temmuz 2017 Cumartesi günü Bostancı'da buluştular. Buluşma anı oldukça duygusal anlar yaşandı. Tabiki iki saat boyunca askerlik süresince meydana gelen iyi ve komik anılar konuşuldu. Otuzyedi yıl önceki Bölük Komutanlarını da telefonla arayarak sürpriz yaptılar.

Askerlik arkadaşları 37 yıl sonra ilk kez buluştular.1959/1 tertip İstanbul'da yaşayan beş askerlik arkadaşı Gazetemiz Haber Müdürü Köksal Kardeş'in de katılımıyla 37 yıl sonra buluştular.
1979 yılında askerlik görevlerini yapmak üzere acemi birliklerinden Manisa Doğu Kışla Ege Ordu Muhabere Destek bölüğüne gelen gencecik insanlar 1980 yılında 12 Eylül Askeri Darbesinden sonra terhis olmuş, 37 yıl hiç görüşmemişler.
Tesadüfler sonucu birbirlerinin izini bulan İstanbul'da yaşayan H.Tahsin Önen, Ayhan Er, Tacettin Demir, Ali Taşkın ve Ümit Sefer Turan 8 Temmuz 2017 Cumartesi günü Bostancı'da buluştular.
Buluşma anı oldukça duygusal anlar yaşandı.
Tabiki iki saat boyunca askerlik süresince meydana gelen iyi ve komik anılar konuşuldu.
Otuzyedi yıl önceki Bölük Komutanlarını da telefonla arayarak sürpriz yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.