Sitenin sağında bir giydirme reklam

UĞUR SEDA’SINA KAVUŞTU

Gündem 07.07.2017 - 00:41, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8176+ kez okundu.
 

UĞUR SEDA’SINA KAVUŞTU

Kozlu Belediye Meclis Üyesi, İş adamı Tahsin Karaarslan’ın oğlu Mimar Uğur Karaarslan Üniversite’de okurken tanıştığı ve uğruna Lisans tamamlamak için K.K.T.C’ye giderek iki yıl öğrenim gördüğü İstanbul’dan Güzel ailesinin biricik kızları Seda ile dünya evine girdi.30 Haziran’da İstanbul Avcılar Gönül Davet Düğün Salonunda gerçekleşen Kına ve Düğün Töreninin ardından İkinci Düğün 2 Temmuz Cumartesi günü Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleşti. GELİN VE DAMATTAN BAŞKAN YILMAZ’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİGenç çiftin nikâhını Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz kıydı. Nikâh merasiminin ardından düğün pastasını kesmek üzere sahneye davet edilen Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a çiçeği burnunda çift tahmin edemeyeceği bir sürpriz yaptı. Başkan Yılmaz’ın doğum günü münasebetiyle hazırlattıkları doğum günü pastasını keserek başkan Yılmaz’ın doğum gününü kutlayan genç Karaarslan çifti davetlilerden büyük takdir aldı.Düğün Zonguldak siyaset ve iş dünyasının bir araya geldiği düğüne AKP Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar, Faruk Çaturoğlu, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in yanı sıra eski ve yeni çok sayıda AKP’li siyasetçi, iş adamı ve Güzel ve Karaarslan ailelerinin yakınları katıldı.Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Güzel ve Karaarslan ailelerini gönülden kutluyor, aynı yastıkta kocamaları dileği ile genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kozlu Belediye Meclis Üyesi, İş adamı Tahsin Karaarslan’ın oğlu Mimar Uğur Karaarslan Üniversite’de okurken tanıştığı ve uğruna Lisans tamamlamak için K.K.T.C’ye giderek iki yıl öğrenim gördüğü İstanbul’dan Güzel ailesinin biricik kızları Seda ile dünya evine girdi.
30 Haziran’da İstanbul Avcılar Gönül Davet Düğün Salonunda gerçekleşen Kına ve Düğün Töreninin ardından İkinci Düğün 2 Temmuz Cumartesi günü Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleşti.


GELİN VE DAMATTAN BAŞKAN YILMAZ’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Genç çiftin nikâhını Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz kıydı.
Nikâh merasiminin ardından düğün pastasını kesmek üzere sahneye davet edilen Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a çiçeği burnunda çift tahmin edemeyeceği bir sürpriz yaptı. Başkan Yılmaz’ın doğum günü münasebetiyle hazırlattıkları doğum günü pastasını keserek başkan Yılmaz’ın doğum gününü kutlayan genç Karaarslan çifti davetlilerden büyük takdir aldı.
Düğün Zonguldak siyaset ve iş dünyasının bir araya geldiği düğüne AKP Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar, Faruk Çaturoğlu, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in yanı sıra eski ve yeni çok sayıda AKP’li siyasetçi, iş adamı ve Güzel ve Karaarslan ailelerinin yakınları katıldı.
Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Güzel ve Karaarslan ailelerini gönülden kutluyor, aynı yastıkta kocamaları dileği ile genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.