Sitenin sağında bir giydirme reklam

KORKU’DAN EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BİTİŞİYLE İLGİLİ MESAJ

Kozlu 08.06.2017 - 03:50, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7743+ kez okundu.
 

KORKU’DAN EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BİTİŞİYLE İLGİLİ MESAJ

Eğitim Birsen Kozlu temsilcisi Tuncay Korku, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminin sona ermesi ilgili öğretmen ve öğrencilere mesaj verdi.Tuncay Korku mesajında şunları söyledi; “Sağlık ve huzur içerisinde geçirdiğimiz bir eğitim öğretim yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Sevgili öğrencilerim, idareci ve öğretmen arkadaşlarımgörevlerini özveriyle yapmanın verdiği iç huzur ve mutluluk içerisinde olacaklardır. Yavrularımız karnelerini alarak dinlenmek üzere ikinci yuvaları olan okullarından ayrı kalacaklar. Kozlu eğitim bölgesi olarak eğitim ve öğretimde her geçen yıl gerek fiziki, gerekse akademik olarak gözle görülür bir ivme kazandık. Bu başarıda başta İlçe Kaymakamımızın, İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün, maddi manevi her türlü desteği okullarımızdan esirgemeyen İlçe Belediye Başkanımızın, okul müdürleri ve idareci arkadaşlarımızın, gecesini gündüzüne katarak çocuklarımız için çalışan, aslan payına sahip olan kıymetli öğretmenlerimizin, velilerimizin ve eğitimin tüm paydaşlarının çok büyük katkıları olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize huzur ve mutluluk dolu bir tatil diliyorum.

Eğitim Birsen Kozlu temsilcisi Tuncay Korku, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminin sona ermesi ilgili öğretmen ve öğrencilere mesaj verdi.
Tuncay Korku mesajında şunları söyledi; “Sağlık ve huzur içerisinde geçirdiğimiz bir eğitim öğretim yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Sevgili öğrencilerim, idareci ve öğretmen arkadaşlarımgörevlerini özveriyle yapmanın verdiği iç huzur ve mutluluk içerisinde olacaklardır. Yavrularımız karnelerini alarak dinlenmek üzere ikinci yuvaları olan okullarından ayrı kalacaklar.
Kozlu eğitim bölgesi olarak eğitim ve öğretimde her geçen yıl gerek fiziki, gerekse akademik olarak gözle görülür bir ivme kazandık. Bu başarıda başta İlçe Kaymakamımızın, İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün, maddi manevi her türlü desteği okullarımızdan esirgemeyen İlçe Belediye Başkanımızın, okul müdürleri ve idareci arkadaşlarımızın, gecesini gündüzüne katarak çocuklarımız için çalışan, aslan payına sahip olan kıymetli öğretmenlerimizin, velilerimizin ve eğitimin tüm paydaşlarının çok büyük katkıları olmuştur.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize huzur ve mutluluk dolu bir tatil diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.