Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLULU GENÇLER ASKERLERE MORAL VERDİ

Kozlu 05.06.2017 - 02:39, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7484+ kez okundu.
 

KOZLULU GENÇLER ASKERLERE MORAL VERDİ

Kozlu'nun girişimci genç işadamı Özgür Kuru'nun organize ettiği Kozlu'da görev yapan askerlere moral ziyaretine, halktan da katılım yoğun oldu. Kozlulu vatandaşlar tarafından, yapılan sürpriz moral ziyaretinde, "En büyük asker, bizim asker" tezahüratı yapılarak, jandarmaya çiçek takdim etti.  Ziyarette İstiklal Marşı da okuyan Kozlu sakinleri, helikopter kazasında şehit düşen 13 asker için de başsağlığında bulundu.Etkinliği gerçekleştiren Özgür Kuru, "Askerlerimize bir etkinlik yapmak istedik. Oturduğumuz muhit askeri bölge olmadığından biz de kendilerine bir sürpriz yapıp ziyarete gittik. Şehitlerimizi da anarak başsağlığında bulunduk" dedi.


Kozlu'nun girişimci genç işadamı Özgür Kuru'nun organize ettiği Kozlu'da görev yapan askerlere moral ziyaretine, halktan da katılım yoğun oldu.

Kozlulu vatandaşlar tarafından, yapılan sürpriz moral ziyaretinde, "En büyük asker, bizim asker" tezahüratı yapılarak, jandarmaya çiçek takdim etti. 

Ziyarette İstiklal Marşı da okuyan Kozlu sakinleri, helikopter kazasında şehit düşen 13 asker için de başsağlığında bulundu.
Etkinliği gerçekleştiren Özgür Kuru, "Askerlerimize bir etkinlik yapmak istedik. Oturduğumuz muhit askeri bölge olmadığından biz de kendilerine bir sürpriz yapıp ziyarete gittik. Şehitlerimizi da anarak başsağlığında bulunduk" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.