Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARAKAYA : GENÇLER HAYATTAKİ HEDEFLERİNİZİ 12'DEN VURUN

Kozlu 18.05.2017 - 10:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7172+ kez okundu.
 

KARAKAYA : GENÇLER HAYATTAKİ HEDEFLERİNİZİ 12'DEN VURUN

Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde devam eden 15-19 Mayıs Gençlik Haftası faaliyetleri kapsamında 17 Mayıs Çarşamba günü kent meydanındaki Anfi Tiyatroda Dart ve Badminton turnuvası düzenlendi.Turnuvanın açılışını Kozlu İlçe Kaymakamı Ahmet Karakaya yaptı. Kaymakam Karakaya Dart Sporunun bir hedefi 12'den vurma sporu olduğunu dile getirerek gençlere hayattaki hedeflerini 12'den vurma tavsiyesinde bulundu.Açılışa müteakip Kozlu Belediye Başkan Vekili Hikmet Aydın,Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Akif Başdağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök,Esnaf Odası Başkanı Şahin Kala ve Belediye Meclis üyeleri dart atışı yaptılar. Ardından öğrenciler arası müsabaka ve yarışlara geçildi.(BKH)

Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde devam eden 15-19 Mayıs Gençlik Haftası faaliyetleri kapsamında 17 Mayıs Çarşamba günü kent meydanındaki Anfi Tiyatroda Dart ve Badminton turnuvası düzenlendi.
Turnuvanın açılışını Kozlu İlçe Kaymakamı Ahmet Karakaya yaptı. Kaymakam Karakaya Dart Sporunun bir hedefi 12'den vurma sporu olduğunu dile getirerek gençlere hayattaki hedeflerini 12'den vurma tavsiyesinde bulundu.
Açılışa müteakip Kozlu Belediye Başkan Vekili Hikmet Aydın,Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Akif Başdağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök,Esnaf Odası Başkanı Şahin Kala ve Belediye Meclis üyeleri dart atışı yaptılar. Ardından öğrenciler arası müsabaka ve yarışlara geçildi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.