Sitenin sağında bir giydirme reklam

YILMAZ VE EMEKSİZ’DEN SÜLEYMAN KURU’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Kozlu 20.04.2017 - 23:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8072+ kez okundu.
 

YILMAZ VE EMEKSİZ’DEN SÜLEYMAN KURU’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Kozlu’nun genç girişimci işadamlarından Özgür Kuru’nun babası Süleyman Kuru, Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Endokrini Bölümü’nde başarılı bir operasyon geçirdi.Operasyon sonrası Baba Kuru’ya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ile Kozlu Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz ziyarette ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kozlu’nun genç girişimci işadamlarından Özgür Kuru’nun babası Süleyman Kuru, Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Endokrini Bölümü’nde başarılı bir operasyon geçirdi.
Operasyon sonrası Baba Kuru’ya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ile Kozlu Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz ziyarette ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.