Sitenin sağında bir giydirme reklam

YILMAZ, ŞANTİYE İŞÇİLERİYLE BİRARADA

Kozlu 20.04.2017 - 12:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8169+ kez okundu.
 

YILMAZ, ŞANTİYE İŞÇİLERİYLE BİRARADA

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz. Kozlu Belediyesi şantiyesinde Belediye şantiye işçileri ve birim amirleri ile birlikte toplantı düzenledi.Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz toplantıda işçilere yönelik yaptığı açıklamada. “İşçilere "Belediye en hassas en kırılgan kurumdur Vatandaş bizden hizmet bekler bizler bu hizmeti verirken eleştiriliriz veya gururlandırılırız yaptığımız hizmeti beğenende olacak eleştirende bu yüzden vatandaşla yüksek sesle konuşmak .el kol şakası yapmak vatandaş bir şey konuşurken sırtını dönüp gitmek vatandaşın yanlış yönlendirilmesini istemiyorum.Vatandaşın istekleri ve şikayetleri doğrultusunda Belediyemizin Beyaz Masa birimine yönlendirilmesini isteyen Başkanımız anlamadığınız bir durumda Amirlerinizden yardım isteyebilirsiniz” dedi.Belediyenin Mezarlıklar biriminin çalışmaları için tebrik eden Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, su servisinin kayıp kaçak su oranını %45’e geriletmesi ve bu oranın dünya ortalaması olan %35 için çalıştıklarını dile getirerek çalışmaları için su servisini tebrik etti.Başkan Kerim Yılmaz, işçilerin maaşlarının zamanında ödenmesi için çalıştıklarını dile getirerek “Bizim önceliğimiz işçimizin maaşını zamanında almasını sağlamak işçimiz mutlu huzurlu olursa bizde huzurlu mutlu oluruz işçimizin çalışması vatandaşa yansır. Hizmetlerimiz daha kaliteli olur.İşçi maaşlarının zamanında ödenmesi ve işçilerimizin sosyal haklarının iyileştirilmesi için şirketleşmeye gideceğiz" diye konuştu.Belediye işçileri maaşlarını zamanında ödendiği ve eskiye dönük alacaklarının ödendiği için Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a teşekkür ettiler.Başkan Kerim Yılmaz, işçilere çalışmalarında başarılar dileyerek hepsine teşekkür etti ve toplu bir fotoğraf çektirdi.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz. Kozlu Belediyesi şantiyesinde Belediye şantiye işçileri ve birim amirleri ile birlikte toplantı düzenledi.
Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz toplantıda işçilere yönelik yaptığı açıklamada. “İşçilere "Belediye en hassas en kırılgan kurumdur Vatandaş bizden hizmet bekler bizler bu hizmeti verirken eleştiriliriz veya gururlandırılırız yaptığımız hizmeti beğenende olacak eleştirende bu yüzden vatandaşla yüksek sesle konuşmak .el kol şakası yapmak vatandaş bir şey konuşurken sırtını dönüp gitmek vatandaşın yanlış yönlendirilmesini istemiyorum.Vatandaşın istekleri ve şikayetleri doğrultusunda Belediyemizin Beyaz Masa birimine yönlendirilmesini isteyen Başkanımız anlamadığınız bir durumda Amirlerinizden yardım isteyebilirsiniz” dedi.
Belediyenin Mezarlıklar biriminin çalışmaları için tebrik eden Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, su servisinin kayıp kaçak su oranını %45’e geriletmesi ve bu oranın dünya ortalaması olan %35 için çalıştıklarını dile getirerek çalışmaları için su servisini tebrik etti.
Başkan Kerim Yılmaz, işçilerin maaşlarının zamanında ödenmesi için çalıştıklarını dile getirerek “Bizim önceliğimiz işçimizin maaşını zamanında almasını sağlamak işçimiz mutlu huzurlu olursa bizde huzurlu mutlu oluruz işçimizin çalışması vatandaşa yansır. Hizmetlerimiz daha kaliteli olur.İşçi maaşlarının zamanında ödenmesi ve işçilerimizin sosyal haklarının iyileştirilmesi için şirketleşmeye gideceğiz" diye konuştu.
Belediye işçileri maaşlarını zamanında ödendiği ve eskiye dönük alacaklarının ödendiği için Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a teşekkür ettiler.
Başkan Kerim Yılmaz, işçilere çalışmalarında başarılar dileyerek hepsine teşekkür etti ve toplu bir fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.