Sitenin sağında bir giydirme reklam

GMİS’TEN YILMAZ’A DAVET

Kozlu 28.02.2017 - 11:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7773+ kez okundu.
 

GMİS’TEN YILMAZ’A DAVET

  Genel Maden İşçileri Sendikası Genel  Başkanı Ahmet Demirci, Genel Maden işçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim sekreteri Kahraman Kabasakal, Genel Maden İşçileri Sendikası Kozlu Şube Başkanı Hüseyin Kolçak, Şube  Sekreteri Muhammet Ardıç, Şube Teşkilat Sekreteri Raif Öztürk , Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a, Hayırlı Olsun ziyaretine gelerek; 3 Mart Cuma Günü saat 18:00’da Emirgan Otel’de gerçekleşecek olan ‘Zonguldak’ın Bugünü ve Geleceği’ üzerine Birlik  ve Dayanışma Toplantısına davet ettiler. Toplantı hakkında bilgi veren Genel Maden İşçileri Sendikası Genel  Başkanı Ahmet Demirci;  “‘Zonguldak’ın Bugünü Ve Geleceği’ üzerine görüş alışverişinde bulunmak için düzenlenen Birlik ve Dayanışma Toplantısı’nda; Zonguldak için neler yapılabileceği, Siyasi konuşma ya da siyaset bir yana bırakılıp, birlik beraberlik içinde Zonguldak’ın sorunları ve çözüm yolları için neler yapılacağı konuşulacak” dedi. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz da, ziyaret ve toplantı daveti için Genel Maden İşçileri Sendikasına çok teşekkür ederek; “Biz her zaman her yerde siyaset gözetmeksizin, Kozlu ve Zonguldak’ın sorunları için çözüm yolları aradıklarını ve  bunun için Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a bir dosya verdik. Bizler Kozlu sevdalısıyız, kim Kozlu ve Zonguldak için güzel işler yapacaksa onun yanında oluruz. Eleştirmek en kolay iş önemli olan mücadele edip, hizmet etmek, yatırım yapmak, Kozlu için Zonguldak için mücadele etmektir” dedi. Yılmaz, “Kozlu için 7 gün 24 saat hizmet ettiklerini ve göç veren değil, göç alan bir ilçe olduklarını, Kozlu her geçen gün gelişen güzelleşen bir ilçe konumunda bizler bunun için çalışıyoruz” dedi. Ziyarette Kozlu Şehitler Mezarlığı için yapılacak tamirat düzenleme çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kerim Yılmaz, Sendikadan da destek ve yardım istedi.

 

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel  Başkanı Ahmet Demirci, Genel Maden işçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim sekreteri Kahraman Kabasakal, Genel Maden İşçileri Sendikası Kozlu Şube Başkanı Hüseyin Kolçak, Şube  Sekreteri Muhammet Ardıç, Şube Teşkilat Sekreteri Raif Öztürk , Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a, Hayırlı Olsun ziyaretine gelerek; 3 Mart Cuma Günü saat 18:00’da Emirgan Otel’de gerçekleşecek olan ‘Zonguldak’ın Bugünü ve Geleceği’ üzerine Birlik  ve Dayanışma Toplantısına davet ettiler.

Toplantı hakkında bilgi veren Genel Maden İşçileri Sendikası Genel  Başkanı Ahmet Demirci;  “‘Zonguldak’ın Bugünü Ve Geleceği’ üzerine görüş alışverişinde bulunmak için düzenlenen Birlik ve Dayanışma Toplantısı’nda; Zonguldak için neler yapılabileceği, Siyasi konuşma ya da siyaset bir yana bırakılıp, birlik beraberlik içinde Zonguldak’ın sorunları ve çözüm yolları için neler yapılacağı konuşulacak” dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz da, ziyaret ve toplantı daveti için Genel Maden İşçileri Sendikasına çok teşekkür ederek; “Biz her zaman her yerde siyaset gözetmeksizin, Kozlu ve Zonguldak’ın sorunları için çözüm yolları aradıklarını ve  bunun için Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a bir dosya verdik. Bizler Kozlu sevdalısıyız, kim Kozlu ve Zonguldak için güzel işler yapacaksa onun yanında oluruz. Eleştirmek en kolay iş önemli olan mücadele edip, hizmet etmek, yatırım yapmak, Kozlu için Zonguldak için mücadele etmektir” dedi.

Yılmaz, “Kozlu için 7 gün 24 saat hizmet ettiklerini ve göç veren değil, göç alan bir ilçe olduklarını, Kozlu her geçen gün gelişen güzelleşen bir ilçe konumunda bizler bunun için çalışıyoruz” dedi.

Ziyarette Kozlu Şehitler Mezarlığı için yapılacak tamirat düzenleme çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kerim Yılmaz, Sendikadan da destek ve yardım istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.