Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sarıkamış şehitlerini anma yürüyüşü

Zonguldak 08.01.2017 - 23:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7488+ kez okundu.
 

Sarıkamış şehitlerini anma yürüyüşü

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma yürüyüşü gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlene etkinlik kapsamında Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından muhteşem bir organizasyona imza atıldı. Madendi Anıtı’ndan Fener sahası’na kadar yüzlerce öğrenci, vatandaş ve protokol ile kolluk kuvvetleri şiddetli kar yağışı altında hep birlikte yürüdüler. AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Metin Karaduman, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Alay Komutanı Albay Haluk Selvi, Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı. Fener sahasına kadar devam eden yürüyüş esnasında vatandaşlar “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Şehidim hakkını helal et bize” şeklinde sloganlar attılar, terörü lanetlediler.
Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma yürüyüşü gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlene etkinlik kapsamında Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından muhteşem bir organizasyona imza atıldı. Madendi Anıtı’ndan Fener sahası’na kadar yüzlerce öğrenci, vatandaş ve protokol ile kolluk kuvvetleri şiddetli kar yağışı altında hep birlikte yürüdüler.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Metin Karaduman, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Alay Komutanı Albay Haluk Selvi, Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı.

Fener sahasına kadar devam eden yürüyüş esnasında vatandaşlar “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Şehidim hakkını helal et bize” şeklinde sloganlar attılar, terörü lanetlediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.