Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİ KABAN'DAN ÖĞRENCİLERE KAR TATİLİ MÜJDESI

Gündem 08.01.2017 - 15:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7383+ kez okundu.
 

VALİ KABAN'DAN ÖĞRENCİLERE KAR TATİLİ MÜJDESI

Yılın ilk kar tatili haberi Vali Kaban'dan geldi.
Meteoroloji günler öncesinden uyarmıştı.7 Ocak Cumartesi akşamı etkisini artırarak yağmaya başlayan kar, 8 Ocak Pazar günü Zonguldak'ı bembeyaz bir örtüye büründürdü. Ulaşımda aksamalar yaşanırken öğrencilerin beklediği kar tatili müjdesi Zonguldak Valisi Ali Kaban'dan geldi. Vali Kaban resmi twitter hesabından ard arda attığı twitlerde, " Sevgili Öğrenciler; Zonguldak'a güzel bir kar yağıyor. Beklenen oldu sonunda.Yarın okullar tatil.Keyfini çıkarın." " Kar yağışı devam ediyor, ilimiz merkez belde ve bağlı köyler ile Kozlu ve Kilimli'de yaygın, örgün ve özel eğitim kurumlarında yarın okullar tatil" ifadeleri ile okullarin tatil olduğunu bildirdi. Ayrıca Vali Kaban attığı ikinci bir twit ile 9 Ocak Pazartesi günü engelli, emzik ve hamile kamu çalışanlarının idari izinli olduklarını duyurdu.
Yılın ilk kar tatili haberi Vali Kaban'dan geldi.

Meteoroloji günler öncesinden uyarmıştı.7 Ocak Cumartesi akşamı etkisini artırarak yağmaya başlayan kar, 8 Ocak Pazar günü Zonguldak'ı bembeyaz bir örtüye büründürdü. Ulaşımda aksamalar yaşanırken öğrencilerin beklediği kar tatili müjdesi Zonguldak Valisi Ali Kaban'dan geldi.

Vali Kaban resmi twitter hesabından ard arda attığı twitlerde, " Sevgili Öğrenciler; Zonguldak'a güzel bir kar yağıyor. Beklenen oldu sonunda.Yarın okullar tatil.Keyfini çıkarın." " Kar yağışı devam ediyor, ilimiz merkez belde ve bağlı köyler ile Kozlu ve Kilimli'de yaygın, örgün ve özel eğitim kurumlarında yarın okullar tatil" ifadeleri ile okullarin tatil olduğunu bildirdi.

Ayrıca Vali Kaban attığı ikinci bir twit ile 9 Ocak Pazartesi günü engelli, emzik ve hamile kamu çalışanlarının idari izinli olduklarını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.