Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çantacılar

Gündem 15.12.2016 - 16:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3955+ kez okundu.
 

Çantacılar

Çantacılar
  Kozlu Belediyesi’nin hısım, akraba, eş ve dosttan oluşan yönetimsel yapısı ulusal bazda yaygın basının dahi eleştiri konusu olmuştu. O yapı FETÖ/PDY soruşturması sebebiyle görevlerinden açığa alınan Belediye Başkan yardımcısı Türker Baykan ve onun ruhsat bürosunda yetkili olan eşi Özlem Baykan haricinde aynen kendini muhafaza ediyor! Mesela ihale işlerinin başında yetkili olarak Ertan Şahin’in eşi Şahizer Şahin var! E böylece ihalelerin de yanlış adrese gitmesi önlenmiş oluyor. Ancak son zamanlarda Kozlu’da Belediye’nin sık sık yaptığı ihalelerden, asıl amaçları ihale alıp iş yapmak olmayan, ihaleye girip ‘Çekilme Payı’ denilen asıl tabiri ile ‘Avanta’ alıp çekilmeyi meslek haline getirmiş ‘Çantacılar’ denilen bir gurubun türediğinden bahsediliyor…! Bir başka deyişle yapılan her ihaleye fesat karıştırılıyor! Bu Çantacı’ları herkes tanıyor. Ama Devlet nasıl tespit edemiyor bilinmez? Adam facebook’ta eşgallerine, soyisimlerine varıncaya kadar yazmış; ‘Kozlu’da ihale ihale üstüne tipler aynı tip, yakışanı var yakışmayanı, iki çiviyi çakamayanlar elinde milletin çantası, maksat iş yapmak değil, bize de kemik düşer mi derdinde. Fötelli var, şeftalici var, güllüsü, gülsüzü…’ Bu kadar ipucundan sonra umarız Devlet bu olaya bir el atarda kendini organize olarak soyanların kafasına adaletin tokmağını indirir.  
Çantacılar

 

Kozlu Belediyesi’nin hısım, akraba, eş ve dosttan oluşan yönetimsel yapısı ulusal bazda yaygın basının dahi eleştiri konusu olmuştu.

O yapı FETÖ/PDY soruşturması sebebiyle görevlerinden açığa alınan Belediye Başkan yardımcısı Türker Baykan ve onun ruhsat bürosunda yetkili olan eşi Özlem Baykan haricinde aynen kendini muhafaza ediyor!

Mesela ihale işlerinin başında yetkili olarak Ertan Şahin’in eşi Şahizer Şahin var!

E böylece ihalelerin de yanlış adrese gitmesi önlenmiş oluyor.

Ancak son zamanlarda Kozlu’da Belediye’nin sık sık yaptığı ihalelerden, asıl amaçları ihale alıp iş yapmak olmayan, ihaleye girip ‘Çekilme Payı’ denilen asıl tabiri ile ‘Avanta’ alıp çekilmeyi meslek haline getirmiş ‘Çantacılar’ denilen bir gurubun türediğinden bahsediliyor…!

Bir başka deyişle yapılan her ihaleye fesat karıştırılıyor!

Bu Çantacı’ları herkes tanıyor.

Ama Devlet nasıl tespit edemiyor bilinmez?

Adam facebook’ta eşgallerine, soyisimlerine varıncaya kadar yazmış; ‘Kozlu’da ihale ihale üstüne tipler aynı tip, yakışanı var yakışmayanı, iki çiviyi çakamayanlar elinde milletin çantası, maksat iş yapmak değil, bize de kemik düşer mi derdinde. Fötelli var, şeftalici var, güllüsü, gülsüzü…’

Bu kadar ipucundan sonra umarız Devlet bu olaya bir el atarda kendini organize olarak soyanların kafasına adaletin tokmağını indirir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.