Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİLİ BAŞKAN GÜNDÜZ FETÖ/PDY’YE, GECE DEVLETE DESTEK OLUYOR!

Gündem 11.08.2016 - 12:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8221+ kez okundu.
 

AK PARTİLİ BAŞKAN GÜNDÜZ FETÖ/PDY’YE, GECE DEVLETE DESTEK OLUYOR!

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nin Ak Partili Belediye Başkanı Ertan Şahin bir yandan akşamları düzenlenen Demokrasi ve Milli İradeye sahip çıkma nöbetlerine katılırken diğer yandan FETÖ/PDY’ye üye oldukları gerekçesi ile tutuklanan ve şirketleri gözetim altında olan bazı iş adamlarına başta imar olmak üzere çeşitli şekillerde rant sağladığı ileri sürülüyor.
Ak Parti Hükümeti’nin 17/25 Aralık’tan sonra FETÖ/PDY’ye karşı başlattığı amansız mücadeleye rağmen Ak Partili Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in tam tersi yönde hareket etmesi ve şu an bir çoğu FETÖ/PDY örgüt üyesi olduğu gerekçesi ile tutuklu bulunan Cemaat mensubu iş adamlarına büyük ticari rantlar sağlaması akıllara ‘Ak Partili Şahin’de FETÖ/PDY mensubu mu?’ sorusunu getiriyor!Ak Partili Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in FETÖ/PDY üyesi oldukları suçlaması ile tutuklu bulunan ve bazıları tutuksuz olmalarına rağmen FETÖ/PDY örgütü ile bağlantılı oldukları gerekçesi ile şirketleri devlet tarafından gözetim altında olan bazı iş adamlarına ilçesi sınırları içerisinde büyük rant sağladığı yönündeki bazı uygulamalara dair iddialar şu şekilde;FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesi ile halen tutuklu bulunan Doğu Otomotiv’in sahibi İhsan A.’nın oğlunu Belediye’ye Mimar olarak işe almak (17/25 Aralık’tan sonra)!Kozlu girişinde Aquapark yanında daha önce otopark alanı olarak Doğu Otomotiv’e (Sahipleri halen FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesi ile tutuklu) kiralanan alanda aynı firmaya kiralama şartlarında değişiklikler yapmak suretiyle alanın içerisine bina yapımına izin vermek ve özel mülkiyet görünümünde bir alan yaratmak.(Bu alan İmar Revizyon planında yeşil alan olarak gösterilerek gizlenmeye çalışılmış!)Doğu otomotivden belediye adına binek araçlar kiralayarak Devletin başka kurumlarının kullanımına (Emniyet Teşkilatı) tahsis etmek.FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesi ile halen tutuklu bulunan Doğu Otomotiv’in ortaklarından İhsan ve Aydemir A.’ İle İzzet D’nin ortak olduğu OPET Akaryakıt istasyonundan çok yakın geleceğe kadar Belediye’ye Akaryakıt almaya devam etmek.Aynı mevkide yapılan bütün inşaatlara 5 mt. Yoldan çekme mesafesi uygulanırken, FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesi ile halen tutuklu bulunan Haşim G. adlı müteahhitin Kozlu İlçe sınırları içerisinde Abaz Mevkiinde yaptığı inşaata, çekme mesafesi uygulatmayarak rant temin etmek. Aynı müteahhitin belediyeye yatırması gerekli ruhsat parasına karşılık belediyeden alacağı olan kendisine yakın başka bir müteahhite aynı inşaattan 2 daire karşılığı mahsup yaptırarak ekstra rant sağlaması.FETÖ/PDY sempatizanı olduğu iddia edilen ve FETÖ/PDY’na uzun yıllar maddi destek sağladıkları ileri sürülen Kozlu İlçe Sınırları içerisinde ruhsatı olmayan bazı öğrenci yurtlarına ruhsat vererek bu kişilere dolaylı olarak FETÖ/PDY rant sağlamak.FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından Devletin FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tüm şirketlerini gözetim altına aldığı bir guruba ait Kozlu ilçe sınırları içerisindeki arsaya özel imar düzenlemesi yapıp büyük rant temin etmelerini sağlamaya çalışmak.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nin Ak Partili Belediye Başkanı Ertan Şahin bir yandan akşamları düzenlenen Demokrasi ve Milli İradeye sahip çıkma nöbetlerine katılırken diğer yandan FETÖ/PDY’ye üye oldukları gerekçesi ile tutuklanan ve şirketleri gözetim altında olan bazı iş adamlarına başta imar olmak üzere çeşitli şekillerde rant sağladığı ileri sürülüyor.


Ak Parti Hükümeti’nin 17/25 Aralık’tan sonra FETÖ/PDY’ye karşı başlattığı amansız mücadeleye rağmen Ak Partili Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in tam tersi yönde hareket etmesi ve şu an bir çoğu FETÖ/PDY örgüt üyesi olduğu gerekçesi ile tutuklu bulunan Cemaat mensubu iş adamlarına büyük ticari rantlar sağlaması akıllara ‘Ak Partili Şahin’de FETÖ/PDY mensubu mu?’ sorusunu getiriyor!
Ak Partili Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in FETÖ/PDY üyesi oldukları suçlaması ile tutuklu bulunan ve bazıları tutuksuz olmalarına rağmen FETÖ/PDY örgütü ile bağlantılı oldukları gerekçesi ile şirketleri devlet tarafından gözetim altında olan bazı iş adamlarına ilçesi sınırları içerisinde büyük rant sağladığı yönündeki bazı uygulamalara dair iddialar şu şekilde;
FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesi ile halen tutuklu bulunan Doğu Otomotiv’in sahibi İhsan A.’nın oğlunu Belediye’ye Mimar olarak işe almak (17/25 Aralık’tan sonra)!
Kozlu girişinde Aquapark yanında daha önce otopark alanı olarak Doğu Otomotiv’e (Sahipleri halen FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesi ile tutuklu) kiralanan alanda aynı firmaya kiralama şartlarında değişiklikler yapmak suretiyle alanın içerisine bina yapımına izin vermek ve özel mülkiyet görünümünde bir alan yaratmak.(Bu alan İmar Revizyon planında yeşil alan olarak gösterilerek gizlenmeye çalışılmış!)
Doğu otomotivden belediye adına binek araçlar kiralayarak Devletin başka kurumlarının kullanımına (Emniyet Teşkilatı) tahsis etmek.
FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesi ile halen tutuklu bulunan Doğu Otomotiv’in ortaklarından İhsan ve Aydemir A.’ İle İzzet D’nin ortak olduğu OPET Akaryakıt istasyonundan çok yakın geleceğe kadar Belediye’ye Akaryakıt almaya devam etmek.
Aynı mevkide yapılan bütün inşaatlara 5 mt. Yoldan çekme mesafesi uygulanırken, FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesi ile halen tutuklu bulunan Haşim G. adlı müteahhitin Kozlu İlçe sınırları içerisinde Abaz Mevkiinde yaptığı inşaata, çekme mesafesi uygulatmayarak rant temin etmek. Aynı müteahhitin belediyeye yatırması gerekli ruhsat parasına karşılık belediyeden alacağı olan kendisine yakın başka bir müteahhite aynı inşaattan 2 daire karşılığı mahsup yaptırarak ekstra rant sağlaması.
FETÖ/PDY sempatizanı olduğu iddia edilen ve FETÖ/PDY’na uzun yıllar maddi destek sağladıkları ileri sürülen Kozlu İlçe Sınırları içerisinde ruhsatı olmayan bazı öğrenci yurtlarına ruhsat vererek bu kişilere dolaylı olarak FETÖ/PDY rant sağlamak.
FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından Devletin FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tüm şirketlerini gözetim altına aldığı bir guruba ait Kozlu ilçe sınırları içerisindeki arsaya özel imar düzenlemesi yapıp büyük rant temin etmelerini sağlamaya çalışmak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.