Sitenin sağında bir giydirme reklam

MAHALLE MAHALLE İFTAR VERECEĞİNE 5 AYDIR MAAŞINI VERMEDİĞİN İŞÇİLERİN MAAŞINI VER!

Kozlu 24.06.2016 - 01:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7520+ kez okundu.
 

MAHALLE MAHALLE İFTAR VERECEĞİNE 5 AYDIR MAAŞINI VERMEDİĞİN İŞÇİLERİN MAAŞINI VER!

AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in her akşam başka bir mahallede yüzlerce kişiye verdiği iftar davetlerine tepkiler artarak devam ediyor.Geçtiğimiz hafta Belediye Personeline verdiği iftar yemeğindeki katılımın çok düşük olması bu tepkilerin en büyük göstergesi olarak nitelendirildi.Tepkilerin sebebi ise yaklaşık 5 aydır maaş alamadıkları niçin aileleri ile birlikte mübarek Ramazan ayında çok zor anlar yaşayan Belediye işçilerinin durumu.Gerek vatandaşlar gerekse Belediye işçileri Şahin’e tepkisini şu sözlerle dile getiriyorlar; ‘Belediye işçileri yaklaşık 5 aydır maaş alamıyor. Bu insanların evde çocukları var, eşleri var, ne yiyip ne içiyorlar? Belediye başkanının bundan haberi var mı? Bunu anlamak için eşi ile birlikte 5 ay maaş almadan geçinmeye çalışsın da kendisini görelim! Belediye işçileri perişan durumda. Ramazan ayını nasıl geçiriyoruz bir Allah biliyor birde biz. Ama Ertan Şahin siyasi prim sağlamak için mahalle mahalle iftar programları düzenleyerek şov yapıyor. Şimdi çıkıp bunların parası Belediyenin kasasından değil, hayırsever iş adamlarından çıkıyor diyebilir. Öyle olsa bile madem hayırsever iş adamları maddi destek veriyor, onlardan aldığı paralarla 5 aydır mağdur olan belediye işçilerinin parasını versin. Yazıklar olsun bu zihniyete.’ Dediler. (BKH)

AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in her akşam başka bir mahallede yüzlerce kişiye verdiği iftar davetlerine tepkiler artarak devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta Belediye Personeline verdiği iftar yemeğindeki katılımın çok düşük olması bu tepkilerin en büyük göstergesi olarak nitelendirildi.
Tepkilerin sebebi ise yaklaşık 5 aydır maaş alamadıkları niçin aileleri ile birlikte mübarek Ramazan ayında çok zor anlar yaşayan Belediye işçilerinin durumu.
Gerek vatandaşlar gerekse Belediye işçileri Şahin’e tepkisini şu sözlerle dile getiriyorlar;
‘Belediye işçileri yaklaşık 5 aydır maaş alamıyor. Bu insanların evde çocukları var, eşleri var, ne yiyip ne içiyorlar? Belediye başkanının bundan haberi var mı? Bunu anlamak için eşi ile birlikte 5 ay maaş almadan geçinmeye çalışsın da kendisini görelim! Belediye işçileri perişan durumda. Ramazan ayını nasıl geçiriyoruz bir Allah biliyor birde biz. Ama Ertan Şahin siyasi prim sağlamak için mahalle mahalle iftar programları düzenleyerek şov yapıyor. Şimdi çıkıp bunların parası Belediyenin kasasından değil, hayırsever iş adamlarından çıkıyor diyebilir. Öyle olsa bile madem hayırsever iş adamları maddi destek veriyor, onlardan aldığı paralarla 5 aydır mağdur olan belediye işçilerinin parasını versin. Yazıklar olsun bu zihniyete.’ Dediler. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.