Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALBAY’DAN AKDEMİR'E ZİYARET

Gündem 12.06.2016 - 15:37, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7645+ kez okundu.
 

BALBAY’DAN AKDEMİR'E ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi, Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Zonguldak Şubesi tarafından düzenlenen söyleşi nedeni ile Zonguldak’a geldi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i de makamında ziyaret eden Balbay’a; CHP İl Başkanı Ahmet Altun, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, Çağdaş Gazeteciler Zonguldak Şube Başkanı Ali Ayaroğlu ve partililer eşlik etti. Zonguldak’ta bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Zonguldak’ın tarihten buyana özel bir şehir olduğunu belirterek ziyarette yaptığı konuşmasında şu görüşlerine yer verdi: “Özgürlük mücadelemizde bize en çok destek ve omuz veren illerimizden biri de Zonguldak’tır. Belediye Başkanımız olarak şahsınızda genel anlamda teşekkür ediyorum. Hapiste insanın en önemli gücü, kendisini yalnız hissetmemesidir. Bu ülke için yapacağımız çok şey var. Burada güzel sohbetlerimizi yapmayı tekrar düşünüyoruz. Zonguldak bir Türkiye şehridir. Aydın ve aydınlık bir şehirdir. Her şehrimizin böyle bir önemi var ama, Zonguldak sahip olduğu değerler bakımından Türkiye şehri. Bu anlamda hükümetin de bu kent ile ilgili kararlarını alırken, önceliği bu kentin insanlarını daha iyi yaşaması için orta ve uzun vadede neler yapabileceğini açık bir şekilde paylaşmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.                  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “Ülkemiz adına yapmış olduğunuz çalışmalar ve özgürlük adına sergilemiş olduğunuz direniş çok önemli. Bir dönem büyük sıkıntılar geçirdiniz. Olmaması gereken sıkıntılardı. Özellikle demokrasi için mücadele etmesi gereken bir ülkenin bunları yaşatmaması gerekiyor. Son zamanlarda ülkemizde yaşanan ve artış gösteren terör laneti, dünyanın da en büyük sıkıntısı. İlimizde son aylarda sekiz şehidimizi verdik. Terörün bir an önce bitmesini istiyoruz. Yöneticilere insan sevgisini aşılamamız gerekiyor. Zonguldak’ta bulunmanızdan dolayı şahsım ve halkım adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu. Konuşmaları ardından günün anısına Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’a madenci heykeli ve Devrek bastonu armağan etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi, Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Zonguldak Şubesi tarafından düzenlenen söyleşi nedeni ile Zonguldak’a geldi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i de makamında ziyaret eden Balbay’a; CHP İl Başkanı Ahmet Altun, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, Çağdaş Gazeteciler Zonguldak Şube Başkanı Ali Ayaroğlu ve partililer eşlik etti. Zonguldak’ta bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Zonguldak’ın tarihten buyana özel bir şehir olduğunu belirterek ziyarette yaptığı konuşmasında şu görüşlerine yer verdi: “Özgürlük mücadelemizde bize en çok destek ve omuz veren illerimizden biri de Zonguldak’tır. Belediye Başkanımız olarak şahsınızda genel anlamda teşekkür ediyorum. Hapiste insanın en önemli gücü, kendisini yalnız hissetmemesidir. Bu ülke için yapacağımız çok şey var. Burada güzel sohbetlerimizi yapmayı tekrar düşünüyoruz. Zonguldak bir Türkiye şehridir. Aydın ve aydınlık bir şehirdir. Her şehrimizin böyle bir önemi var ama, Zonguldak sahip olduğu değerler bakımından Türkiye şehri. Bu anlamda hükümetin de bu kent ile ilgili kararlarını alırken, önceliği bu kentin insanlarını daha iyi yaşaması için orta ve uzun vadede neler yapabileceğini açık bir şekilde paylaşmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu. 

                Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “Ülkemiz adına yapmış olduğunuz çalışmalar ve özgürlük adına sergilemiş olduğunuz direniş çok önemli. Bir dönem büyük sıkıntılar geçirdiniz. Olmaması gereken sıkıntılardı. Özellikle demokrasi için mücadele etmesi gereken bir ülkenin bunları yaşatmaması gerekiyor. Son zamanlarda ülkemizde yaşanan ve artış gösteren terör laneti, dünyanın da en büyük sıkıntısı. İlimizde son aylarda sekiz şehidimizi verdik. Terörün bir an önce bitmesini istiyoruz. Yöneticilere insan sevgisini aşılamamız gerekiyor. Zonguldak’ta bulunmanızdan dolayı şahsım ve halkım adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu. Konuşmaları ardından günün anısına Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’a madenci heykeli ve Devrek bastonu armağan etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.