Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKDEMİR, RAMAZAN AYI'NI KUTLADI

Zonguldak 03.06.2016 - 18:33, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7757+ kez okundu.
 

AKDEMİR, RAMAZAN AYI'NI KUTLADI

BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKDEMİR: “TÜM İSLAM ÂLEMİ’NİN VE ZONGULDAK HALKININ RAMAZAN AYI MÜBAREK OLSUN”                             Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ramazan ayı nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, ramazan ayının tüm İslam âlemine ve Zonguldak halkına hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Akdemir, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek açıklamasında şunları söyledi:                “Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan ayı, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Dinimizce on bir ayın sultanı kabul edilen Ramazan Ayı, dargınların barışması ve tüm insanların birbirini anlaması için iyi bir fırsattır. Ramazan ayı, tutulan orucuyla, akşamları iftarıyla, verilen fitre ve zekâtıyla ibadetlerle dolu bir aydır. Ramazan ayı sevgi ve hoşgörünün yaşandığı huzur ve paylaşımın en yoğun hissedildiği aydır. On bir ayın sultanı Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için bereket, barış, huzur ve manevi kazançlara vesile olmasını temenni eder, tüm İslam âleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım”

BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKDEMİR: “TÜM İSLAM ÂLEMİ’NİN VE ZONGULDAK HALKININ RAMAZAN AYI MÜBAREK OLSUN”

 

 

 

 

 

                  Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ramazan ayı nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, ramazan ayının tüm İslam âlemine ve Zonguldak halkına hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Akdemir, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek açıklamasında şunları söyledi: 

              “Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan ayı, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Dinimizce on bir ayın sultanı kabul edilen Ramazan Ayı, dargınların barışması ve tüm insanların birbirini anlaması için iyi bir fırsattır. Ramazan ayı, tutulan orucuyla, akşamları iftarıyla, verilen fitre ve zekâtıyla ibadetlerle dolu bir aydır. Ramazan ayı sevgi ve hoşgörünün yaşandığı huzur ve paylaşımın en yoğun hissedildiği aydır. On bir ayın sultanı Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için bereket, barış, huzur ve manevi kazançlara vesile olmasını temenni eder, tüm İslam âleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.